opc_loader

Wensenlijst

Pau d'Arco (gekapt)

3,95


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  4  items
Beschrijving

Pau d'Arco (gekapt)

Zeldzame kracht uit de natuurgeneeskunde! 

Pau d´Arco (Lapacho, Tabebuia impetiginosa) wordt al eeuwenlang gebruikt in de traditionele volksgeneeskunde. Het wordt gewonnen uit de Zuid-Amerikaanse Lapachoboom. Vooral Braziliaanse indianen kennen deze boom erg goed. Pau betekent stok en Arco betekent boog. De stokken uit de Lapachoboom bleken zeer geschikt voor het maken van pijl en bogen!

Extra informatie

Pau d´Arco is ongelofelijk rijk aan mineralen en nutriënten!

Pau d´Arco bevat onder andere grote hoeveelheiden ijzer, calcium, saponine, selenium en in kleinere hoeveelheden magnesium, mangaan, citamine C, zink, en sporen van barium, goud, kalium, koper, molybdeen, natrium, nikkel, fosfor, zilver, strontium, vitamine A en een aantal B vitaminen. Voor fytotherapeutisch gebruik wordt van Pau d´Arco de cortex (binnenbast) gebruikt. Hierin zitten de belangrijke stoffen Naftachinonen waaronder de lapacholderivaten alfalapachone, lapachol, betalapachone, deoxylapachone en dehydrolapachone. Ook bevat de cortex de flavonoïden quercetine, xiloidone en de anthrachinonen naftafurandionen, benzoézuurderivaten en benzaldehydederivaten, iridoïden, coumarinen en carnosol.

Gekapt en gemalen

Gemalen Pau d'Arco is bedoeld voor verwerking in de voeding. Gekapte Pau d'Arco is bedoeld voor het maken van een aftreksel (thee).

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.


Inhoud

100 gram

Verpakking

Food grade kunststof zak

Gebruik

Kook 3 gram gekapte Pau d'Arco gedurende 10 minuten in 600ml water. Erna 10 minuten laten trekken. Verdeeld over de dag drinken. 

Bijzonderheden

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoeding, en bij gebruik van antistollingsmiddelen.

Bewaren

Afgesloten, donker, droog en koel (niet in de koelkast). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Disclaimer

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een mens ziek wordt.

Alternatieve artikelen bij

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items