opc_loader

Wensenlijst

Het puur Salades receptenboek

11,50

Niet op voorraad!


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  0  items
Beschrijving

Het puur Salades receptenboek

Volop genieten van rauwe groenten in unieke combinaties!

Stichting Groene Dag Gezondheidsgids 11

Dit boek is een praktische gids voor selectie, aankoop en bereiding van je dagelijkse voeding, tenminste als je daarin ook meer groenten had voorzien. We hebben het opgedragen met een onnoemelijke liefde aan allen die zoekend zijn naar een beter leven, naar een betere gezondheid en een grotere vitaliteit.

Dit werk kan een lichtpunt zijn voor diegenen die lijden en in hun ziekte besluiten toenadering te zoeken tot de natuur. Maar onbekend en twijfelend op een weg die zo vaak verkeerd begrepen wordt, een weg die door te weinig mensen wordt betreden, zoeken mensen bevestiging, en die krijg je niet altijd, soms integendeel. Probeer te begrijpen volgens welke principes de natuurwetten iets vertellen over je leven, over gezondheid en ziekte, over energie of vermoeidheid. Dit werk geeft achtergrond en advies aan al diegenen die zoeken te leven 'in harmonie met de natuur'.

Zelfs al is het kennen van de waarheid niet altijd gemakkelijk, toch 'zal de waarheid je vrij maken'.

Extra informatie

Rauw eten is levend eten!

​Met wetenswaardigheden, aanmoediging, algemene informatie, is dit boek geheel in overeenstemming met alle vorige publicaties. En natuurlijk ook weer prachtige recepten van salades die zo uitnodigend werken, dat ze veel mensen zullen helpen de weg naar natuurlijke voeding te vinden of te blijven volgen. Als het bedenken van nieuwe combinaties niet je sterkste kant was, of als je gemakkelijk vervalt in rauwkostvoeding die jezelf noch je huisgenoten bevredigen, zal dit boek je weer op het spoor zetten om de onbekende wegen van de rauwkostvoeding te exploreren. Leef met de seizoenen mee, maak kruidige variaties, laat geen enkele groente onbekend achter... en zoek ook uit wat je met verschillende bereidingswijzen kunt doen.

Rauw eten is de natuur eten. En we hebben geleerd dat de natuur niet “verbeterd” kan worden. In een tijd waarin vervreemding van de oorspronkelijke voeding grotere proporties aanneemt dan ooit, halstarrig weigeren de relatie te zien tussen ziekte, pijn, ongemak, zenuw- en orgaansensaties, aftakeling en wat men EET, is een dergelijk werk van onschatbare waarde. Geniet van gezonde voeding, smakelijk klaargemaakt, op grond van eenvoudige principes, zonder bakken, koken, braden, en andere nutteloze en schadelijke ingrepen.

De schrijver spreekt uit ervaring. Het is niet zomaar een neerslag van een idee. Ze zijn het gevolg van nauwkeurige observatie, aandachtig de symptomen, oorzaken en gevolgen met elkaar vergelijken, en daar de logische, natuurlijke conclusie uit trekken.


Gidsgegevens

Auteur:     Stefaan de Wever
Taal: Nederlands
Vorm: Paperback, 64 bladzijden
uitgever: Stichting Groene Dag
Druk: 1e druk maart 2009
ISBN: 9789078538004

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items