opc_loader

Wensenlijst

Animal Joy spray

24,60


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  5  items
Beschrijving

Animal Joy spray

Pure staat van liefde, onschuld en blijheid, verbinding dieren, mens en natuur!

Liquid Light Frequencies Animal Joy spray vertegenwoordigt het onvoorwaardelijk liefdesveld van dieren. Dieren dragen dit veld, tenzij mensen dit verstoren. Als mens kunnen we dit gelukkig ook weer herstellen en terug geven aan het dier. Animal Joy spray helpt zowel mens als dier om contact te maken met dit liefdesveld. Dit genereert zachtheid en pure blijheid!

Extra informatie

Animal Joy spray voor dier en mens!

Animal Joy spray is bedoeld voor dieren om hun geschiedenis van mentale, emotionele, fysieke of spirituele onderdrukking los te laten en zo terug te keren naar hun eigen essentie van liefde. Dat geeft veiligheid en vertrouwen in henzelf en in elkaar,  zowel tussen dieren onderling als tussen mens en dier. Het activeert een pure staat van liefde, blijheid en onschuld.

Animal Joy spray is bovendien ook nuttig voor mensen die hun liefdesveld meer willen openen. Deze spray brengt je in verbinding met de dieren en de natuur en geeft je een vol liefdesgevoel. Animal Joy is tevens bijzonder geschikt voor kinderen die bang zijn voor dieren, ongeacht de reden.

Lees hier verdiepende informatie over gebruik en werking van de Liquid Light Frequencies!

Ervaringen

‘Als ik de spray inzet bij honden, wordt alle menselijke ballast uit hun systeem ‘gedreven’. De herinneringen aan iedere vorm van schuld vervagen. De energetische lichamen van de honden vullen zich met licht. Ik voel dat de dieren ons als mensen voorgaan op de weg van terugkeer naar de staat van onschuld.’

‘De spray geeft mij een sterk gevoel van verbinding met alles en brengt mij terug naar mijn kindertijd, waar ik een diepe relatie met dieren ervaarde.’

‘De spray geeft gouden velden van liefde.’

‘De spray activeert mijn zelfgenezend vermogen en opent mijn ervaring van universeel bewustzijn.’


Inhoud

30ml (ongeveer 220 spray's)

Verpakking

Glazen verstuiverflesje

Ingrediënten

Water, organische graanalcohol (11%), lichtinfusie (Animal Joy Frequencies)

Bewaren

Afgesloten, donker, droog en koel (niet in de koelkast). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Geschiktheid

Deze spray is geschikt voor mens en dier in alle leeftijden.

Dosering en gebruik

Voor mensen: spray eenmaal daags in de mond of op je lichaam (bijvoorbeeld op het hart, kruin, buik, voeten en/of in je aura. Gebruik je intuïtie om te voelen wat je fijn vindt. Eén keer sprayen is echt voldoende, echter gebruik de spray 3-5 keer per dag gedurende de eerste weken. Probeer steeds de tijd te nemen om te voelen wat er in je lichaam gebeurt, zodat je af blijft stemmen op datgene wat je wenst. Langdurig gebruik is essentieel, het verdiept je bewustzijn en verankert de veranderingen in jezelf. Alle Healing Arts sprays werken direct. Deze spray is ook geschikt voor kinderen. Alle kinderen weten precies hoeveel ze nodig hebben en kiezen zelf waar en hoe ze een spray willen gebruiken.

Voor dieren: spray Animal Joy op je hand en breng het aan op de vacht of het verendek van het dier of spray daar rechtstreeks in. Eén keer sprayen per dag is voldoende. Gebruik echter deze spray 3-5 keer per dag gedurende de eerste weken. Langdurig gebruik verdiept de werking aanzienlijk.


Over Healing Arts

Healing Arts is de merknaam waaronder de series Liquid Light Frequencies en de Healing Arts Therapie op de markt wordt gebracht. De Healing Arts organsiatie bestaat uit twee poten: een opleidingsinstituut waar cursussen worden gegeven aan therapeuten en coaches om met de bewustzijnsvelden die de Liquid Light Frequenties genereren te leren werken en Healing Arts Verkoop. Joanne van Wijgerden ontwikkelt de lichtremedies en de nieuwe series en geeft opleiding. Naast Joanne zijn er een aantal docenten die de Healing Arts cursussen geven op basis van eigen kwaliteit en achtergrond.  De Healing Arts Liquid Light Frequencies is een gedeponeerd handelsmerk.

De Healing Arts Organisatie is allereerst een platvorm voor inspiratie en een uitnodiging voor mensen om hun individuele kwaliteiten tot uitdrukking te brengen. Hetzij als therapeut, als docent, als schrijver van artikelen of boeken.

Joanne van Wijgerden is in 1998 begonnen met het ontwikkelen van de Healing Arts en anno 2009 staat er een hele organisatie van opleiding en enthousiaste therapeuten. Er zijn een aantal mensen die boeken aan het schrijven zijn over de Healing Arts en ook aanverwante producten (o.a.symbolen die alle lichtremedies representeren, maar die los van de lichtremedies gebruikt kunnen worden). Het veld is volop in beweging. Healing Arts staat voor Helende Kunsten: een ieder die met de Healing Arts werkt, wordt uitgenodigd zijn of haar talenten vorm te geven op eigen unieke wijze, als Kunstenaar van het Leven.

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items