opc_loader

Wensenlijst

Free Your Way spray

24,60


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  8  items
Beschrijving

Free Your Way spray

Waarlijk vrij zijn, je unieke pad vinden door vertrouwen in jouw werkelijkheid!

Weet jij wat je wil en kun je voelen hoe gráág je dat wil? Deze Free Your Way spray helpt je bewust te worden van hetgeen je weerhoudt om vrij te zijn en geeft je net dat laatste zetje dat je nodig hebt. Deze Liquid Light Frequencies spray helpt je om op jezelf te vertrouwen en beperkende emoties te doorvoelen en los te laten. Als je je vrij voelt, handel je van nature positief en ervaar je nieuwe en ongekende mogelijkheden!

Are you ready?

Extra informatie

Healing Arts Liquid Light Free Your Way Frequencies

Aurafoto's

Free Your Way aura voor behandeling Free Your Way aura na behandeling

Vóór behandeling met Free Your Way spray

Na behandeling met Free Your Way spray


Op de tweede aurafoto valt de groene kleur direct op. Deze kleur staat voor harmonie en transformatie. De gele kleuren op de foto duiden op de aanwezigheid van hogere energieën van de eigen multidimensionale zelven. De totale aura is veel lichter en helderder van kleur.

Lees hier verdiepende informatie over gebruik en werking van de Liquid Light Frequencies!


Inhoud

30ml (ongeveer 220 spray's)

Verpakking

Glazen verstuiverflesje

Ingrediënten

Water, organische graanalcohol (11%), lichtinfusie (Free Your Way Frequencies)

Bewaren

Afgesloten, donker, droog en koel (niet in de koelkast). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Geschiktheid

Deze spray is geschikt voor iedereen en alle leeftijden.

Dosering en gebruik

Spray eenmaal daags in de mond of op je lichaam (bijvoorbeeld op het hart, kruin, buik, voeten en/of in je aura. Gebruik je intuïtie om te voelen wat je fijn vindt. Eén keer sprayen is echt voldoende, echter gebruik de spray 3-5 keer per dag gedurende de eerste weken. Probeer steeds de tijd te nemen om te voelen wat er in je lichaam gebeurt, zodat je af blijft stemmen op datgene wat je wenst. Langdurig gebruik is essentieel, het verdiept je bewustzijn en verankert de veranderingen in jezelf. Alle Healing Arts sprays werken direct.

Deze spray is ook geschikt voor kinderen. Alle kinderen weten precies hoeveel ze nodig hebben en kiezen zelf waar en hoe ze een spray willen gebruiken.


Over Healing Arts

Healing Arts is de merknaam waaronder de series Liquid Light Frequencies en de Healing Arts Therapie op de markt wordt gebracht. De Healing Arts organsiatie bestaat uit twee poten: een opleidingsinstituut waar cursussen worden gegeven aan therapeuten en coaches om met de bewustzijnsvelden die de Liquid Light Frequenties genereren te leren werken en Healing Arts Verkoop. Joanne van Wijgerden ontwikkelt de lichtremedies en de nieuwe series en geeft opleiding. Naast Joanne zijn er een aantal docenten die de Healing Arts cursussen geven op basis van eigen kwaliteit en achtergrond.  De Healing Arts Liquid Light Frequencies is een gedeponeerd handelsmerk.

De Healing Arts Organisatie is allereerst een platvorm voor inspiratie en een uitnodiging voor mensen om hun individuele kwaliteiten tot uitdrukking te brengen. Hetzij als therapeut, als docent, als schrijver van artikelen of boeken.

Joanne van Wijgerden is in 1998 begonnen met het ontwikkelen van de Healing Arts en anno 2009 staat er een hele organisatie van opleiding en enthousiaste therapeuten. Er zijn een aantal mensen die boeken aan het schrijven zijn over de Healing Arts en ook aanverwante producten (o.a.symbolen die alle lichtremedies representeren, maar die los van de lichtremedies gebruikt kunnen worden). Het veld is volop in beweging. Healing Arts staat voor Helende Kunsten: een ieder die met de Healing Arts werkt, wordt uitgenodigd zijn of haar talenten vorm te geven op eigen unieke wijze, als Kunstenaar van het Leven.

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items