opc_loader

Wensenlijst

Let it go Spray

24,60

Niet op voorraad!


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  0  items
Beschrijving

Let it go Spray

De Let it go Spray helpt je loslaten en opruimen!

Let it go helpt je om emoties los te laten. De spray helpt je om emoties en gedachten op te ruimen waar jij klaar mee bent. Om in vrijheid jouw weg te gaan en op de innerlijke kompas te varen van jouw hart, wijsheid, inzicht en jouw integriteit van handelen. Dit opent jouw co-creatie met het grote geheel waardoor nieuwe oplossingen naar voren kunnen komen en synchroniciteit mensen bij elkaar brengt vanuit onverwachte hoek.

Extra informatie

Liquid Light Frequencies Let it go

Hoe fijn is het om emoties te voelen, maar ze ook weer direct los te kunnen Iaten? Emoties maken je dingen duidelijk, maar beperken je als je erin gevangen raakt. Let it Go maakt dat je emoties loslaat en weer bij jouw liefde, inzicht en wijsheid kunt. Met deze spray kun je ingrijpende veranderingen bij jezelf en bij anderen met liefde omarmen zodat jijzelf makkelijker nieuwe stappen zet en ook anderen hun ruimte geeft.

'lk omarm het onbekende, vertrouw op mijn hart en passie en leef!'

Let it go, let it go
I am one with the wind and sky
Let it go, let it go
You’ll never see me cry
Here I stand
And here I’ll stay
Let the storm rage on
My power flurries through the air into the ground
My soul is spiraling in frozen fractals all around
And one thought crystallizes like an icy blast
I’m never going back, the past is in the past

Uit de Walt Disney movie ‘Frozen’

Dit fragment van de hoofdsong van de musical ‘Frozen’ geeft uitstekend aan waar de spray Let it Go over gaat. Alle emoties uit het verleden – recent of langer geleden – loslaten en weer de beschikking hebben over jouw eigen kracht, liefde en inzicht.

Lees hier verdiepende informatie over gebruik en werking van de Liquid Light Frequencies!


Inhoud

30ml (ongeveer 220 spray's)

Verpakking

Glazen verstuiverflesje

Ingrediënten

Water, organische graanalcohol (11%), lichtinfusie (Let it go)

Bewaren

Afgesloten, donker, droog en koel (niet in de koelkast). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Geschiktheid

Deze spray is geschikt voor iedereen en alle leeftijden.

Dosering en gebruik

Spray twee- tot driemaal daags tenminste in de mond, liefst ook op je lichaam (in ieder geval op de kruin en het hart) en/of in je aura. Een langduriger gebruik versterkt de werking aanzienlijk! Alle Healing Arts sprays werken direct.

Het is aan te raden om de eerste 3-5 dagen, ter opbouwing, lekker veel te sprayen, daarna voel je vanzelf je behoefte veranderen.


Verdiepende toelichting

De Let it go Spray helpt je in een proces van grote verandering. Verandering brengt makkelijk veel emoties mee: angst over de toekomst, onzekerheid, negatieve gevoelens over jezelf of onbegrip van de ander wat jij aan het doen bent, angst om los te laten. Met de spray kun je al deze gedachten en gevoelens loslaten en heb je toegang tot je eigen veld van wijsheid en innerlijke kracht en inerlijk weten. Dan weet je dat je de juiste beslissingen aan het nemen bent omdat je luistert naar je hart en vanuit synchroniciteit en integriteit handelt.

In deze tijd wordt je uitgenodigd om in het moment te leven en nieuwe ontwikkelingen aan te gaan. Vanuit een vrije keuze en vrije wil, zonder restricties van tijd of doelstelling.
Je hoeft niet meer naar de woorden van de 3D mannelijke energie te luisteren dat er ‘brood op de plank moet komen’ of ‘carriere gemaakt moet worden’, of andere oude overlevings strategieen. Je hoeft ook niet meer in te leveren op de energie van het vrouwelijke dat je beloofd hebt om te blijven of je gebonden hebt aan. Er zijn geen contracten meer, er is de keuze om te doen wat past bij jouw frequentieveld in vrije keuze zoals dat voor jou goed voelt.

Vanuit deze vrije ruimte, hebben we makkelijker toegang tot onze eigen specifieke kwaliteiten en de ruimte om nieuwe vermogens te ontdekken en vorm te geven. Iedere persoon heeft het vermogen in zichzelf om zichzelf te ‘navigeren’ vanuit zijn of haar eigen waarheid en eigen verantwoordelijkheid. Als een persoon die innerlijke vrijheid en ruimte ervaart, heeft hij zijn innerlijke kompas als onderscheidend vermogen en kan hij juist eigen verantwoordelijkheid nemen. Het nieuwe ontvouwt zich niet als een totaal te overzien veld. Het is een stap voor stap proces waarbij het vertrouwen en moed van de persoon die die eerste stap zet, de co-creatie met het grote geheel opent waardoor nieuwe oplossingen naar voren kunnen komen en synchroniciteit mensen bij elkaar brengt van over de hele wereld. De spray Free Your Way helpt je bij je vrijheid en de Let it Go spray maakt je vrij van verwachtingen in jezelf en die van anderen over jou.

Zo kunnen we in een nieuwe staat van liefde leven en verliefd zijn op het leven. Jouw multidimensionele zelven ondersteunen je om in dit proces in een veld van nulpuntenergie te zijn: zonder emoties, zonder beperkingen van tijd en ruimte, maar in de volheid van Leven en het gevoel dat je jezelf kunt voeden vanuit jouw relaties met het grote geheel, je galactische verbindingen, je eigen Avatar zelf en het veld van eenheid.
De Let it Go spray helpt je om te ervaren dat je zelf in kunt inpluggen op jouw bron van wijsheid en innerlijk weten, de pure staat van goedwillendheid die ieder mens eigen is en aansluiting op het geheel. Dat is steeds minder aan leeftijd gebonden en nieuwe onconventionele manieren, leefvormen, oplossingen, werkwijzen en… wonderen komen hierdoor naar voren!

De Let it Go spray helpt je om jezelf in het veld van de Nieuwe Aarde in te pluggen, zowel in denken, voelen en handelen en ingebed te weten in de sterke nieuwe impulsen en nieuwe frequentievelden die vrijkomen nu de aarde in het eerste jaar van haar ascentieproces is.
Joanne heeft een blog geschreven over haar eigen ervaringen met de Let it Go spray. Deze kun je hier lezen.


Over Healing Arts

Healing Arts is de merknaam waaronder de series Liquid Light Frequencies en de Healing Arts Therapie op de markt wordt gebracht. De Healing Arts organsiatie bestaat uit twee poten: een opleidingsinstituut waar cursussen worden gegeven aan therapeuten en coaches om met de bewustzijnsvelden die de Liquid Light Frequenties genereren te leren werken en Healing Arts Verkoop. Joanne van Wijgerden ontwikkelt de lichtremedies en de nieuwe series en geeft opleiding. Naast Joanne zijn er een aantal docenten die de Healing Arts cursussen geven op basis van eigen kwaliteit en achtergrond.  De Healing Arts Liquid Light Frequencies is een gedeponeerd handelsmerk.

De Healing Arts Organisatie is allereerst een platvorm voor inspiratie en een uitnodiging voor mensen om hun individuele kwaliteiten tot uitdrukking te brengen. Hetzij als therapeut, als docent, als schrijver van artikelen of boeken.

Joanne van Wijgerden is in 1998 begonnen met het ontwikkelen van de Healing Arts en anno 2009 staat er een hele organisatie van opleiding en enthousiaste therapeuten. Er zijn een aantal mensen die boeken aan het schrijven zijn over de Healing Arts en ook aanverwante producten (o.a.symbolen die alle lichtremedies representeren, maar die los van de lichtremedies gebruikt kunnen worden). Het veld is volop in beweging. Healing Arts staat voor Helende Kunsten: een ieder die met de Healing Arts werkt, wordt uitgenodigd zijn of haar talenten vorm te geven op eigen unieke wijze, als Kunstenaar van het Leven.

Aanbevolen artikelen bij

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items