opc_loader

Wensenlijst

Universal Motherlove spray

24,60

Niet op voorraad!


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  0  items
Beschrijving

Universal Motherlove spray

Onvoorwaardelijke liefde, veiligheid, liefdevolle heling van het innerlijke kind, universele moederliefde!

Als kind heb je veelal je eigen gevoeligheid en mogelijkheden in jezelf op slot gezet omdat de omgeving het niet herkende of er geen raad mee wist. Universal Motherlove spray maakt deze mogelijkheden weer in je vrij zodat jij nu jouw innerlijke kind kunt omarmen zoals het van nature is. Het liefdesveld geeft jou en jouw innerlijke kind alle veiligheid.

'In alles wat ik ben, voel ik mij geliefd en ontvangen. Er zijn geen woorden, er is diepe ontroering.'

Universal Motherlove is ook heel geschikt voor dieren, vooral wanneer de relatie moeder-jong verstoort is, bijvoorbeeld wanneer jonge dieren te snel het nest hebben verlaten.

Extra informatie

Healing Arts Liquid Light Universal Motherlove Frequencies

De Universal Motherlove lichtfrequenties activeren nieuwe liefdesvelden in onszelf. De universele moederliefde raakt alle kinderdelen in onszelf aan die bevroren zijn geraakt omdat zij niet (h)erkend werden. De spray ondersteunt dat die delen ontdooien en wij ze kunnen omarmen. De Universele Moederliefde herinnert ons aan onze afspraak met Gaia dat wij als galactische sterrenkinderen niet alleen welkom zijn om met haar samen te creëren, maar dat wij recht hebben om te zijn wie wij Zijn. Dit is ons geboorte-recht. De universele liefdesvelden die ons innerlijke kind voeden, geven ons veel ruimere keuzemogelijkheden. Het geeft ons een gevoel van veiligheid en nieuwe referentie om als ‘lightbeing’ in een lichaam te leven en ‘out of the box’ keuzes te maken die bij jouw lichtfrequentie horen.

De energie van de Universele Motherlove is herkenbaar in de vrouwelijke meesters zoals Lady Nady en Moeder Mary. Zij hebben meegewerkt aan deze spray. In de spray is ook herkenbaar de galactische liefdesvelden van o.a. Venus, Arcturus en de Pleiaden.  De energie van de kosmische multiverse komt als een spiralende energie binnen in als het ware een nieuw baarmoederkanaal. Een kind dat zijn DNA pakketje kiest, krijgt een veel omvangrijkere keuze in (energetische) DNA strengen vanuit deze multiverse met een hoger liefdesveld. Dit kind is ingebed in het universele liefdesveld en is minder afhankelijk van de onvolkomenheid van een aardse moeder. Zo kunnen kinderen met een hoger liefdesveld geboren worden op aarde. Toch heeft ook zo’n kind het liefdesveld van de moeder nodig en de Universal Motherlove ondersteunt ook de moeder om deze velden in haarzelf te openen vanuit haar aansluiting op het kosmische moederstuk. Natuurlijk is deze opwaardering ook beschikbaar voor ieder mens die zijn bewustzijn verruimt en (oude) tijdlijnen opruimt.

Moeder Gaia speelt in dit proces een belangrijk rol. Tijdens het maken van de spray maakt zij aan ons duidelijk dat zij alles begrijpt en alles vergeeft. Tegelijkertijd biedt zij ons volledige vrijheid en ervaart ons als gelijkwaardig. Wij zijn een onlosmakelijk deel van het bewustzijnsveld van Gaia en ontwikkelen ons in een liefdevolle relatie tot haar. Gaia bevestigt ons geboorterecht om als galactisch mens met haar samen te creëren.

De Universal Motherlove spray representeert moeder archetypes zoals Lady Nada, moeder Mary, grootmoeder Anna en kleindochter Sara. Maar ook de liefdesvelden van Venus, Arcturus en de Pleiaden. Het zijn holografische lichtvelden van kleur en lichtenergie.

Voelt als een baarmoeder kanaal hoe de energieën vanuit de multiverse naar de vijfde dimensie spiralen. Het maakt genetische velden vanuit sterresystemen tot onze beschikking en wij hebben dus een oneindig veel grotere keuzemogelijkheid. Daarin ben je zowel de moeder die het kind de bedding geeft als het kind dat ontvangen wordt.

Het kind dat binnenkomt of geboren wordt, heeft zowel de kosmische moeder nodig als de aardse moeder om zich erkend en gevoed te voelen en ook de ervaring te voelen hoe te leven in een lichaam. Een welkom voor het kind door de energie van Gaia en voor de moeder die het kind wil ondersteunen om  een brug te vormen tussen aarde en kosmos.
Een kind dat naar de aarde komt, geeft je recht op universele moederliefde als een verbond voor je Ik Ben dat nooit verbroken kan worden. Wij zijn in een ‘entangled’ state met Gaia. Tegelijkertijd biedt Gaia volledige vrijheid en als gelijkwaardig! Zij vergeeft en begrijpt alles wat heeft plaats gevonden. Zij bevestigt je geboorterecht.

Het totale veld verhoogt de frequentie en kwaliteit van prana en dat verhoogt de creatieve potentie van een ieder die op dit veld is aangesloten. Deze spray maakt de verbinding met Venus sterker en het veld van liefde van Venus, ook in het veld van moederliefde.


Aurabeschrijving

Vóór behandeling met Universal Motherlove spray Na behandeling met Universal Motherlove spray

Vóór behandeling met Universal Motherlove spray

Na behandeling met Universal Motherlove spray

De Universal Motherlove activeert nieuwe kleuren (emerald) groen.
Bij de eerste foto geven de kleuren aan dat de vrouw op de foto empathisch is, maar het tegelijkertijd moeilijk vindt om haar grenzen te stellen. De kleur groen geeft harmonie aan, de kleur turqoise zielswijsheid. De bolletjes boven in de aura reprenteren haar andere zelven of voor wie het anders wil interpreteren, haar gidsen en engelen.

Na het sprayen van de Universal Motherlove, verandert de aura, zichtbaar in foto 2. De groene energie is nu veel sterker, homogener en harmonieuzer. Dus de persoon komt in harmonie met zichzelf. De persoon is veel meer in contact met de andere zelven (of Hoger Zelf) die een hoger liefdesveld in zich dragen. Hoe langer je de spray bewust gebruikt, hoe meer dit integreert in je.

Lees hier verdiepende informatie over gebruik en werking van de Liquid Light Frequencies!


Inhoud

30ml (ongeveer 220 spray's)

Verpakking

Glazen verstuiverflesje

Ingrediënten

Water, organische graanalcohol (11%), lichtinfusie (Universal Motherlove Frequencies)

Bewaren

Afgesloten, donker, droog en koel (niet in de koelkast). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Geschiktheid

Deze spray is geschikt voor mensen en dieren en alle leeftijden.

Dosering en gebruik

Spray eenmaal daags in de mond of op je lichaam (bijvoorbeeld op het hart, kruin, buik, voeten en/of in je aura. Gebruik je intuïtie om te voelen wat je fijn vindt. Eén keer sprayen is echt voldoende, echter gebruik de spray 3-5 keer per dag gedurende de eerste weken. Probeer steeds de tijd te nemen om te voelen wat er in je lichaam gebeurt, zodat je af blijft stemmen op datgene wat je wenst. Langdurig gebruik is essentieel, het verdiept je bewustzijn en verankert de veranderingen in jezelf. Alle Healing Arts sprays werken direct.

Deze spray is ook geschikt voor kinderen en dieren. Alle kinderen weten precies hoeveel ze nodig hebben en kiezen zelf waar en hoe ze een spray willen gebruiken.


Over Healing Arts

Healing Arts is de merknaam waaronder de series Liquid Light Frequencies en de Healing Arts Therapie op de markt wordt gebracht. De Healing Arts organsiatie bestaat uit twee poten: een opleidingsinstituut waar cursussen worden gegeven aan therapeuten en coaches om met de bewustzijnsvelden die de Liquid Light Frequenties genereren te leren werken en Healing Arts Verkoop. Joanne van Wijgerden ontwikkelt de lichtremedies en de nieuwe series en geeft opleiding. Naast Joanne zijn er een aantal docenten die de Healing Arts cursussen geven op basis van eigen kwaliteit en achtergrond.  De Healing Arts Liquid Light Frequencies is een gedeponeerd handelsmerk.

De Healing Arts Organisatie is allereerst een platvorm voor inspiratie en een uitnodiging voor mensen om hun individuele kwaliteiten tot uitdrukking te brengen. Hetzij als therapeut, als docent, als schrijver van artikelen of boeken.

Joanne van Wijgerden is in 1998 begonnen met het ontwikkelen van de Healing Arts en anno 2009 staat er een hele organisatie van opleiding en enthousiaste therapeuten. Er zijn een aantal mensen die boeken aan het schrijven zijn over de Healing Arts en ook aanverwante producten (o.a.symbolen die alle lichtremedies representeren, maar die los van de lichtremedies gebruikt kunnen worden). Het veld is volop in beweging. Healing Arts staat voor Helende Kunsten: een ieder die met de Healing Arts werkt, wordt uitgenodigd zijn of haar talenten vorm te geven op eigen unieke wijze, als Kunstenaar van het Leven.

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items