opc_loader

Wensenlijst

Universal Peace & Balance spray

24,60 21,95

Niet op voorraad!


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  0  items
Beschrijving

Universal Peace & Balance Spray

In vreugde, compassie en liefde leven met Universal Peace and Balance!

Universal Peace & Balance Spray ondersteunt je in een nieuwe, open relatie van vreugde, compassie, liefde en vrede met jezelf, anderen en je omgeving. Deze liquid light requencies Spray assisteert je om je op een diepere laag te verbinden met vreugde, liefde en compassie in jezelf. Dit genereert een diep gevoel van vrede en balans in jou. Deze verandering is fysiek voelbaar in hoe stevig en ontspannen je jezelf bent. Je leeft in een nieuwe staat van zijn. Dat straal je uit naar anderen en je inspireert hen om de balans in zichzelf te verschuiven naar meer licht en zachtheid. Zo kun je nieuwe visies, jouw intuïtie en andere culturen omarmen en op vele manieren samenwerken in het moment.

Deze spray geeft je het vertrouwen dat je in balans en vrede kunt leven met de vele nieuwe keuzes en nieuwe werkelijkheden die zich openen voor jou. Het geeft je vertrouwen dat je vanuit intuïtie altijd op de juiste plek bent in het juiste moment. Terwijl jij in een meer ontspannen en speelse staat bent, is alles meer in eenheid en afstemming met elkaar.

lk leef in balans een nieuw bewustzijn, met meer ontspanning, licht en zachtheid.

Extra informatie

Liquid Light Frequencies Universal Peace & Balance

Oude paradigma’s verschuiven, al lijkt het dat sommige ‘mensen uit de oude school’ proberen om zich daaraan vast te houden. Tradities en gewoontes worden herschreven op een mooie, frisse manier. Misschien zie je dat niet in de officiële berichten, op You Tube en Facebook verschijnen talloze filmpjes van verschillende soorten dieren die een liefdevolle vriendschap met elkaar aangaan.

Als je de Universal Peace and Balance spray gebruikt, dan ondersteun je jezelf om meer te ontspannen en je gevoel en innerlijk weten over nieuwe manieren van leven meer te omarmen, te vertrouwen en ze meer en meer te leven. Je ervaart de vreugde die zo veel meer voorop ligt in deze nieuwe manieren van leven, evenals de overvloed in de natuur en het vieren van het Leven. Je ervaart de goedheid van ons universum en hoe meer jij je hiervoor opent, hoe meer jouw pijnappelklier (intuïtie) geactiveerd wordt en jouw DNA. Dit brengt nieuwe mogelijkheden, dit opent creativiteit en nieuw pionierswerk, meer liefde en schoonheid.

Als je dit in jou voelt, dan straal je dit uit naar anderen en geeft hen de ruimte dit veld van liefde en inspiratie in zichzelf te activeren. Het ondersteunt jou om je met je innerlijke kind te verbinden en de dromen en fantasieën die jij had als kind. Dit opent meer speelsheid in je en de onschuldige kinderlach. De Universal Peace and Balance Spray zal je ondersteunen om te voelen dat je een vrije keus hebt op aarde hoe jij je leven wilt leven en de passie van je hart en innerlijke weten als kompas gebruikt. Er zijn ontelbare mogelijkheden en waarschijnlijkheden. En je kunt je in balans en in vrede voelen met jouw keuzes. Je bent je eigen leraar in deze nieuwe energieën en je wandelt jouw pad zonder referentie. Yes! Geen beperkende regels, dogma’s of geloofssystemen.

Jouw multidimensionele zelven begeleiden je en zij vertegenwoordigen werkelijke vrijheid en goedheid. Je kunt jouw intuïtieve kwaliteiten meer vertrouwen als je je hart combineert met je visionaire ideeën en je mind. Als deze met elkaar in balans zijn, dan ontstaan nieuwe dingen in het moment. Je kunt zonder plan werken en vertrouwen dat jij weet wat je moet doen als het zich voordoet.

Je laat op een meer praktische manier zien dat jij jouw leven leeft zoals jij gelooft dat goed is en hoe het met jou resoneert. Zo resoneert de energie van Vrede en Balans in jouw daden en in jouw woorden. Je leeft je eigen waarheid en ‘you walk your talk’.

Lees hier verdiepende informatie over gebruik en werking van de Liquid Light Frequencies!


Inhoud

30ml (ongeveer 220 spray's)

Verpakking

Glazen verstuiverflesje

Ingrediënten

Water, organische graanalcohol (11%), lichtinfusie (Universal Peace & Balance)

Bewaren

Afgesloten, donker, droog en koel (niet in de koelkast). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Geschiktheid

Deze spray is geschikt voor iedereen en alle leeftijden.

Dosering en gebruik

Spray twee- tot driemaal daags tenminste eenmaal in de mond, liefst ook op je lichaam (in ieder geval op de kruin en het hart) en in je aura. Een langduriger gebruik versterkt de werking aanzienlijk! Alle Healing Arts sprays werken direct.

Het is aan te raden om de eerste 3-5 dagen, ter opbouwing, lekker veel te sprayen, daarna voel je vanzelf je behoefte veranderen.


Verdiepende toelichting

Nieuwe ontwikkelingen kunnen voortkomen uit de gaven en talenten van alle generaties en culturen die meer in een evenwichtige, liefdevolle staat met hun omgeving willen leven. Nieuwe intuïtie en nieuwe energieën krijgen op een natuurlijke manier ruimte. Er is harmonie in de gezamenlijke keuzes ook wanneer het nieuw, ongekend terrein betreft. Onze energieën integreren in een samenwerkende synergetische relatie om elkaar te ondersteunen. Onbekend terrein bied je nieuwe manieren van neutraal zijn en laat synchroniciteit ontvouwen om jou nieuwe oplossingen te geven voor de vragen die jij en anderen hebben in het leven van deze nieuwe werkelijkheden.

Het geeft je vertrouwen dat jij altijd op de juiste plek bent op het juiste moment met een open hart en open geest en nieuwe goedwillende keuzes en oplossingen die in overeenstemming zijn met jouw fysieke zelven, jouw gevoel en je multidimensionele zelven. En alles kan meer in eenheid en afstemming met elkaar zijn als je in een meer speelse, liefdevolle en ontspannen staat bent.

Je weet van binnen dat alles goed is in jouw wereld. Je wordt gesteund door een legioen ‘beings’ uit de andere dimensies: de engelen, zeemeerminnen, draken, elementalen, galactische, parallel en toekomstige zelven die jou omgeven in het ectoplasma van levende deeltjes van ether en feeën stof. Er wordt zoveel informatie en energie overgedragen als je in vrede en balans bent met jouw multidimensionele aspecten.

Geniet het leven in vrijheid en harmonie met jouw menselijke, vrienden, met de dieren, de natuur en andere wezens. Gaia is verschoven naar een nieuwe ruimte van goedheid en is nu meer opgelijnd met haar kosmische sterren broers en zusters. Zoals wij dat ook zijn. Zij nodigt ons uit om in vrede en balans te zijn in onze lichamen met al deze veranderingen en onze multidimensionele zelven te omarmen en integreren zoals zij dat zelf ook doet. We kunnen allemaal ascenderen in ons lichaam op een liefdevolle manier en met meer gemak.

Er is geen noodzaak om te incarneren in een nieuw leven. Zachtheid en tederheid zijn de sleutel elementen om deze nieuwe veranderingen in jouw leven toe te laten. Je kunt letterlijk je hart en mind vullen met nieuwe manieren van leven terwijl je in dit lichaam bent en terwijl je als Multi D wezen in vrede en balans leeft met alle wezens in het universum.

Jij en wij zijn welkom.

In vreugde leven met Universal Peace and Balance!


Over Healing Arts

Healing Arts is de merknaam waaronder de series Liquid Light Frequencies en de Healing Arts Therapie op de markt wordt gebracht. De Healing Arts organsiatie bestaat uit twee poten: een opleidingsinstituut waar cursussen worden gegeven aan therapeuten en coaches om met de bewustzijnsvelden die de Liquid Light Frequenties genereren te leren werken en Healing Arts Verkoop. Joanne van Wijgerden ontwikkelt de lichtremedies en de nieuwe series en geeft opleiding. Naast Joanne zijn er een aantal docenten die de Healing Arts cursussen geven op basis van eigen kwaliteit en achtergrond.  De Healing Arts Liquid Light Frequencies is een gedeponeerd handelsmerk.

De Healing Arts Organisatie is allereerst een platvorm voor inspiratie en een uitnodiging voor mensen om hun individuele kwaliteiten tot uitdrukking te brengen. Hetzij als therapeut, als docent, als schrijver van artikelen of boeken.

Joanne van Wijgerden is in 1998 begonnen met het ontwikkelen van de Healing Arts en anno 2009 staat er een hele organisatie van opleiding en enthousiaste therapeuten. Er zijn een aantal mensen die boeken aan het schrijven zijn over de Healing Arts en ook aanverwante producten (o.a.symbolen die alle lichtremedies representeren, maar die los van de lichtremedies gebruikt kunnen worden). Het veld is volop in beweging. Healing Arts staat voor Helende Kunsten: een ieder die met de Healing Arts werkt, wordt uitgenodigd zijn of haar talenten vorm te geven op eigen unieke wijze, als Kunstenaar van het Leven.

Aanbevolen artikelen bij

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items