opc_loader

Psylliumvezels

Artikelnr: 0640
12,95
Gewicht
x
Voorraad
Voorraad:
 0 items
Beschrijving

Psylliumvezels (Plantago ovata)

Voor gezonde en schone darmen!

Psyllium, of Vlozaad, oftewel Plantago Ovata, is een opmerkelijke plant. Niet zozeer vanwege zijn uiterlijke verschijningsvorm, maar meer om wat hij 'in zich' heeft. In de zaadvliezen van deze plant zit namelijk een gomslijm, dat in de maag in combinatie met water, een volumineuze massa vormt. Er ontstaat een soort gel, die voor een hongerstillend en tegelijk beschermend effect zorgt. Vlozaad, dat oorspronkelijk afkomstig is uit India en Pakistan, is daarmee een natuurlijk volumemiddel dat zeer veel water kan binden als het eenmaal is ontdaan van zijn pel.

Extra informatie

Psylliumvezels hebben vooral een darmreinigende functie. Darmaanslag wordt door Psyllium vrijgemaakt zodat het gemakkelijk de darmen kan verlaten. Psylliumvezels werken ook als transportverbeteraar van voedingsstoffen en kent niet de nadelen die andere middelen zo kenmerken.

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.


Inhoud

Organische psylliumvezels, 95% biologisch, zwelindex 175 250 / 1000 gram

Verpakking

Food grade PE pot met hersluitbaar deksel (verzegelde 1e sluiting)

Gebruik

  • Licht gebruik: tweemaal daags 1 eetlepel.
  • Serieus gebruik: driemaal daags 1 eetlepel.
  • Voor vermindering eetvolume / versnellen van het verzadigingsgevoel: Eenmaal daags 1 eetlepel gemengd in voeding (bijvoorbeeld soep of drank)

Waarschuwingen

Niet vele maanden achtereen gebruiken.

Bewaren

Afgesloten, donker, droog en koel (niet in de koelkast). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Disclaimer

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een mens ziek wordt.

Beoordelingen (0)
heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Aanmelden nieuwsbrief!
Merken

Menu