opc_loader

Wensenlijst

Honing, stuifmeel en Koninginnebrij

8,50


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  3  items
Beschrijving

Informatiebundel Honing, stuifmeel en Koninginnebrij

Bijen brengen de natuur en de mens enorm veel goeds!

Zoeken naar het herstel van de basisgezondheid en het bekomen van een betere vitaliteit, moet ons in de eerste plaats met onze voeding confronteren. Veel mensen zoeken naar remedies, gemakkelijke middelen en methodes die hen ontslaat van hun persoonlijke verantwoordelijkheid voor hun lichaam. Dat is niet de natuurlijke weg. 

Extra informatie

Omhels de Bijenkast!

​Als de oorzaak of de risico's van de klachten bekend zijn, kan genezen alleen maar geraliseerd worden door de oorzaak te verwijderen en de risico's te vermijden of te verminderen. In 'De Groene Apotheek' vinden we daarnaast middelen voor wanneer de krachten van het lichaam tekort schieten, of middelen ter verzorging van honderd-en-een kleine voorvalletjes. In deze informatiebundel kijken we naar het wondere leven van de bijen en de producten die de bijenkast ons biedt ter genezing en ondersteuning van de lichaamsfuncties. 

Inhoud

  • Honing als medicijn
  • Honing, Haver voor het hart
  • Honing voor de lever
  • Honing, een wondermiddel
  • Stuifmeelpollen, de verjonger
  • Propolis bestrijdt infecties
  • Koninginnebrij, supervoeding van de bijen

Stichting Groene Dag informatiebrochures

De Stichting Groene Dag informatiebundels rondom natuur en natuurlijk leven zijn een neerslag van de voordrachten en activiteiten die Stichting Groene dag organiseert. Ze zijn geschikt als gids voor zelfstudie of als begeleiding voor verenigingsactiviteiten, discussiegroepen et cetera. Deze informatiebundels behandelen de meeste vraagstukken op weg naar een gezonde en evenwichtige voeding. Door gesprek, discussie of studie van het onderwerp kunnen deelnemers komen tot een eigen visie, zelfs als deze in sommige opzichten sterk afwijkt van het gangbare voedingsgedrag. Deze informatiebrochures zijn onderdeel van de opleiding 'GezondheidsOpvoeding' en bevatten informatie die iedereen die met mensen werkt zou moeten kennen. 


Gegevens informatiebundel

Auteur:     Stefaan de Wever
Taal: Nederlands
Vorm: Brochure, 60 bladzijden
Uitgever: Stichting Groene Dag

Inschrijven nieuwsbrief