opc_loader

Wensenlijst

HeelBewust Nieuwsbrief LXXII

10 november 2013

Goededag!


De afgelopen weken lezen we veel nieuws over de kostbare zoektochten naar Aarde-achtige planeten. Ijzeren kern, stenen mantel, dampkringetje er omheen, milde zon op de juiste afstand, de natte droom van vele wetenschappers. We gaan die planeten vinden, dat staat wel vast. Vervolgens start dan de zoektocht naar leven. En dan ga ik vragen stellen. Hoe kan je in hemelsnaam op zoek gaan naar leven, als je het leven op je eigen planeet nog lang niet begrijpt? Geef mij drie minuten met een arts of een bioloog, en hij of zij zal met een buitenaardse staart tussen de benen afdruipen, fysiek en energetisch, synchroon. En dan gaan we uiteindelijk aantonen dat er elders, op onbereikbare afstand, een vorm van leven is die wij kunnen herkennen, en zijn we een paar duizend miljard Euro verder.

Zou het niet verstandiger en logischer zijn om een belangrijk deel van dergelijke budgetten te spenderen aan de ontwikkeling van efficiënter reizen? Zodat we binnen enkele generaties in staat zijn om die andere levens daadwerkelijk aan de voelsprieten te kietelen? En ondertussen het leven alhier beter proberen te begrijpen, te doorzien, om vervolgens het leven alhier leefbaar te maken en te houden voor al wat leeft? Tis maar een suggestie....

Over het Universum geschreven, in Vruchtbare Aarde 2013/4 weer een heerlijke column van H.C. Moolenburgh. Hij schijft over het scheppingsproces. Op een verloren moment schreef Tolkien op een blaadje 'In a hole in the ground there lived a hobbit'. Later zegt hij daarover: 'Ik wist niet en weet nog steeds niet waarom ik dat toen schreef'. Drie eeuwen voor Christus kon Archimedes maar niet vinden hoe het drijfvermogen van voorwerpen in water precies in elkaar zit. Hij ontdekt het jaren later, liggend in zijn bad. Voorbeelden van spontane scheppingsmomenten. 'Zijn wij niet allemaal zo begonnen, wat ons lichaam betreft', schrijft hij verder. 'Op het moment dat, stil in het donker van het moederlijke lichaam, een van de grootste cellen van het lichaam, de eicel, in de eileider samensmolt met een van de kleinste cellen, de zaadcel, waarmee de boeiende levensgeschiedenis van een uniek mensenkind begon.' Vervolgens stelt hij: 'We kunnen uit dergelijke voorbeelden afleiden hoe de kosmos zelf is begonnen: met een heldere gedachte van de machtige Denker die uitkristaliseerde en zich naar buiten toe ontplooide. Niet als een ontploffing maar als een fantastisch muziekspel!

Maar waar komt dan dit geloof in een ontploffing aan het allereerste begin vandaan? De lawaaierige Big Bang? Toen in de 19e eeuw het materialisme - het geloof dat alles slechts materie is - het heersende geloof werd, moest ook wel de wereld begonnen zijn met een brok materie. Het idee dat iets uit de geest zou kunnen ontstaan, had afgedaan. Aan het einde van de 19e eeuw gebeurde er nog iets. Een uitvinding die onze gehele moderne wereld verregaand zou bepalen - de explosiemotor - en waaruit het moderne verkeer ter land, zee en lucht voortkwam. Aan het begin van onze moderne cultuur stond dus een knal, zoals aan het begin van onze wereld. Een psychologische noodzaak. In die Oerknal mythe zie je onze cultuur weerspiegeld. Een cultuur waarin alles ontploft, van de bevolkingsexplosie en de goederenexplosie tot de atoombom aan toe.'

Moolenburgh geeft een andere oplossing voor de uitdijing van het heelal, een 'logisch' gevolg van de Oerknal. Een oplossing die meer in harmonie is met de genoemde scheppingsvoorbeelden. 'Stelt u zich eens voor dat het heelal één groot levend wezen is, waarin de planeten zich laten vergelijken met de atomen in de microscopische wereld; waarin de zonnestelsels als moleculen zijn; waarin galaxieën als levende eiwitten en galaxieëenclusters als organen van dat levende wezen zijn. Het helaal is dan één goed gebouwd lichaam. En doe nu een gedachtenexperiment, laat dat lichaam ademen, in en uit. De uitdijing die wetenschappers waarnemen is een inademing!'

Het lezen van Moolenburgh is altijd weer een verademing!

Veel leesgenoegen, natuurlijk!!!
Rob Greuter

 In alles wat HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit.
Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde.

 


Introductie Biofotonentherapie
Biofotonentherapie is een holistische natuurgeneeskundige behandelmethode, gestoeld op natuurkundige en biologische wetenschap. Het betreft geen symptoombestrijding, oorzaken worden gevonden en weggenomen of in staat gesteld weggenomen te worden. Je kan daardoor spreken van het geholpen zelfgenezend vermogen van het menselijk of dierlijk lichaam.

Wetenschappelijk fundament
Een gemiddeld menselijk lichaam bestaat uit zo'n 100 biljoen cellen. De Russische embryoloog, Alexander Gurwitsj, stelde al in 1933 dat alle lichaamscellen – weliswaar zwak – licht uitzenden. Dat gebeurt vanuit het DNA. Raar idee dat cellen licht uitstralen? Al eens een energiecentrale gezien die géén licht uitstraalt? Precies! Die vondst is in de jaren zeventig bevestigd door de Duitse natuurkundigen Popp en Mersmann. Lichaamscellen zenden niet alleen licht uit, ze absorberen ook licht en slaan het zelfs op. Iedere lichaamscel straalt zo’n 100.000 lichtimpulsen per seconde uit. Die lichtimpulsen bestaan uit fotonen, lichtdeeltjes (een vorm van elektromagnetische straling) met vele verschillende frequenties en sturen alle biochemische processen aan. Met aansturen wordt hier het activeren, aansturen en controleren bedoeld. Popp en Mersmann ontdekten nog meer. Ze vonden dat een gezonde lichaamscel (optimaal functionerende cel) het licht in coherente (geordende) vorm uitstralen, en dat een zieke lichaamscel (niet optimaal functionerende cel) de lichtimpulsen diffuus (chaotisch) uitstraalt. Beeldvorming: Rechte lijn van een laserstraal v het grote hoekbereik van een zaklamp. Een nog wezenlijker ontdekking was de vondst dat alle materie (materie is energie), dood of levend, zijn eigen specifieke stralingsvorm en trillingsfrequentie heeft. Daarmee ben je dus in staat om met behulp van technologie, heel specifiek ieder afzonderlijk virus, bacterie, orgaan, toxine, medicijn et cetera te identificeren!

Lees hier het volledige artikel.

 


Sja...
Naast het artikel over biofotonen, heb ik ook een verhelderend overzichtsartikel over iets geheel anders geschreven. Onze overheid staat helaas niet toe het onderwep en de lokatie ervan alhier te delen.

 


Duidende
Zodra we stoppen met het toekennen van waarde aan niets, zal er geen crisis meer kunnen zijn.
- Rob Greuter -

Laten we Minister Opstelten een enkele reis naar Mars schenken. De reisgegevens zullen we dan nauwgezet vastleggen.
- Rob Greuter -
 


Aardingskussenslopen!

Dit comfortabele kussensloop (50 x 80cm) is gemaakt van hetzelfde materiaal als de aardingslakens. Geaarde kussenslopen werken extra ondersteunend bij kaak-, nek-, en schouderklachten, inmiddels razend populair in de Verenigde Staten!

Belangrijk
Gebruik dit aardingskussensloop niet indien er crème is aangebracht op het gezicht, de nek of de schouders.

Het aardingskussensloop is een kussensloop, dat met een aansluitkabel (krulsnoer) wordt verbonden met de aarde, om zo je hoofd, nek en schouders te aarden tijdens je slaap. Dit is een ideale tijd om te aarden, omdat tijdens je slaap je lichaam zich het beste kan herstellen. De aansluitkabel wordt met een speciaal ontworpen kunststof stekker met twee metalen aardestripjes (de EU aardingsstekker) aangesloten, die in een geaard stopcontact alleen contact maakt met de aarde en niet met de stroom. Deze speciale aardingsstekker heeft de mogelijkheid voor een tweede aansluiting. Of, de aansluitkabel wordt met een kabel verbonden aan een grondpin van 30cm die buiten in de grond gestoken wordt.

Dit Aardingskussensloop is van een natuurlijke kleur biologisch katoen en heeft een hele fijne zilverdraad ingeweven in de stof. Deze zilverdraad is in totaal ruim 150 meter lang. Zilver is een uitstekende geleider, flexibel en sterk en als metaal zeer geschikt voor het gebruik in de Aardingsproducten. Zilver heeft daarnaast ook anti-bacteriële eigenschappen. Dit Aardingskussensloop is geheel rondom aardend, vanzelfsprekend niet in de binnenzijde.

De stofkwaliteit van dit Aardingslaken is echt geweldig, en in tegenstelling tot wat je wellicht zou verwachten, het is heerlijk zacht, je merkt helemaal niets van het fijne zilverdraad!

Het Aardingskussensloop kan geleverd worden:
1. met een speciaal ontworpen stekker met kunststof pootjes (de EU aardingsstekker) met mogelijkheid voor een tweede aansluiting, voor aansluiting op een geaard stopcontact.
2. met een kabel met grondpin die direct in de grond buiten wordt gestoken.
3. met beide aansluitmogelijkheden.

Prijs: vanaf € 69,-
Lees hier meer.

Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!


Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

Phone:         +31 (0) 316 842 769
iPhone:        +31 (0) 642 994 326
Email:           info@www.heelbewust.com
Facebook:    http://www.facebook.com/HeelBewust
Twitter:         http://twitter.com/HeelBewust
Website:       http://www.heelbewust.com


HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld