opc_loader

Wensenlijst

(Klik hier indien u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen)

HeelBewust Nieuwsbrief LXXV

8 december 2013Afgelopen dagen heb ik werkelijk niemand ontmoet, gehoord of gesproken die niet de handen heeft geschud met Mandela. Al of niet met 90 handenkringen ertussen. Het is mij ook opgevallen dat iedereen zo intens geraakt werd in zijn nabijheid. Zijn aanwezigheid, de blik van zijn ogen, de draging van zijn stem, zijn betekenis.... Ik kan mij daar wel iets bij voorstellen. En als je er langer over doorvoelt, zie je ook het onverklaarbare verklaart. Op de een of andere manier was hij in staat om al die mensen een moment het licht in zichzelf te laten zien, zonder filters, naakt, glorieus. Jammer dat dat licht zo snel weer dooft. Oh nee, dat is niet zo, het dooft niet, het is er altijd. Het is de toegang ertoe die we steeds weer kwijt weten te raken.

Monden vol van vrijheid, zijn vrijheid, onze vrijheid, in een tijd dat we juist minder vrij zijn dan ooit tevoren, maar dat niet kunnen of willen zien. Hoe verder we van de natuur en onszelf af gaan leven, hoe onvrijer we blijken te zijn. En die onvrijheid is recht evenredig met angst. En wat is ook alweer de sterkste ziekmaker? Precies!

Mandela kent geen opvolger, en daar is een goede reden voor. Hij heeft namelijk ook laten zien dat één persoon, de wereld niet kan veranderen in een wereld zoals bedoeld. Dat zullen wij zelf moeten doen, wij allen. Doenende ende verzoenende.

Veel leesgenoegen, natuurlijk!!!
Rob GreuterIn alles wat HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit.
Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde.

 


Duidende
His Long Walk to Freedom has ended.. #Mandela #R.I.F.
- Rob Greuter -

Resentment is like drinking poison and then hoping it will kill your enemies.
— Nelson Mandela -

If I could define enlightenment briefly, I would say it is the quiet acceptance of what is.
- Wayne Dyer -

It took me four years to paint like Raphael, but a lifetime to paint like a child.
- Pablo Picasso -

In mijn Keizerrijk bestaan er geen boeken die nog geschreven moeten worden.
- Rob Greuter -

We hebben straks voldoende brandbaar onderzoekspapier om de gasbel geheel te vervangen.
- Rob Greuter -

 
Cydonia Ravensara olie vaginaalzetpillen (10 stuks)

Een natuurlijk product van krachtige etherische oliën met Revansara olie als hoofdsbestandsdeel voor de ondersteunende verzorging van de vagina. De unieke combinatie van etherische oliën stimuleert het eigen afweersysteem en ondersteunt lokale immuniteit van de vagina. Ravensara olie is ook geschikt voor zwangere vrouwen.

Alle gebruikte plantproducten zijn biologisch geteeld. De eveneens gebruikte Tea Tree is van de best beschikbare farmaceutische kwaliteit, afkomstig van de Nambucca Tea Tree Oil Farm, gecertificeerd organisch en biologisch-dynamisch teeltbedrijf.

Natuurgeneeskundige toepassingen van Ravensara olie vaginaalzetpillen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Dat is immers schadelijk voor de miljardenhandel in ziekte.

Ingrediënten: 
- Ravensara (Ravensara aromatica SONN) 3%
- Australische Tea Tree olie (Melaleuca Alternifolia)
- Paddenkruid (Hyssopus Officinalis var. Decumbens)
- Citroenmelisse (Melissa Officinalis
- Tamanu olie (Calophyllum Inophyllum)
- Bijenwas (Cera Alba)
- Gehydrogeneerde plantaardige olie (Witepsol H15) 
- Vitamine E

Gebruik
Eenmaal daags, gedurende 30 aaneengesloten dagen gebruiken.
Verwijder de twee plastic strips van de vaginaalzetpil en plaats deze diep in de vagina. Na inbrenging zal de zetpil snel zacht worden. Was uw handen voor en na inbrengen.

Prijs € 19,95
Lees hier meer.

 
Cydonia Vaginor Plus vaginaalzetpillen (12 stuks)

Een natuurlijk product met Australische Tea Tree Olie voor de ondersteunende verzorging van de vagina. Deze hoge kwaliteit Tea Tree olie stimuleert het eigen afweersysteem en ondersteunt lokale immuniteit van de vagina. Vaginor Plus is ook geschikt voor zwangere vrouwen.

Dit product bevat de best beschikbare farmaceutische kwaliteit Tea Tree olie van de Nambucca Tea Tree Oil Farm, gecertificeerd organisch en biologisch-dynamisch teeltbedrijf.

Natuurgeneeskundige toepassingen van Vaginor Plus
Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Dat is immers schadelijk voor de miljardenhandel in ziekte.

Ingrediënten: 200mg Australische Tea Tree olie, bijenwas (Cera Alba), gehydrogeneerde plantaardige olie (Witepsol H15) 

Gebruik
Gedurende 6 aaneengesloten dagen, tweemaal daags, in de ochtend en in de avond gebruiken.
Verwijder de twee plastic strips van de vaginaalzetpil en plaats deze diep in de vagina. Na inbrenging zal de zetpil snel zacht worden. Was uw handen voor en na inbrengen.

Prijs € 19,95
Lees hier meer.

 
De Supplementenwijzer
- Met uitgebreide zelfhulpwijzer -


Dit boek is een overzichtelijke gids voor het gebruik van vitaminen, mineralen, aminozuren, vetten & oliën, superfoods, kruiden & specerijen, antioxidanten, paddenstoelen en andere supplementen. In Nederland is het sinds 14 december 2012 niet langer toegestaan om op de verpakking van een supplement te vermelden waar het voor dient. Dit naslagwerk helpt je de weg weer te vinden.

Dit boek geeft inzicht in:
- de werkzaamheid van de verschillende supplementen;
- traditionele en modern-wetenschappelijke kennis over supplementen;
- hoe je met de kracht van de natuur gezonder kan worden;
- welke supplementen voor welke klachten inzetbaar zijn;
- welke keuzen je kunt maken voor een betere gezondheid.

Door de strenge wetgeving is het niet langer toegestaan om op de verpakking van een voedingssupplement te vermelden waar het voor dient. Dit verbod kan wel eens voor gevaarlijke situaties zorgen die onze beleidsmakers over het hoofd hebben gezien. Ook zal informatie over de heilzame werking van supplementen de consument moeilijker bereiken. In deze supplementenwijzer is de kennis van duizenden jaren veiliggesteld en kan eenieder tot zijn eigen keuzen komen.

Nog niet eerder is er zo’n compleet naslagwerk verschenen waarin alle veelgebruikte vitaminen, mineralen, aminozuren, vetten & oliën, superfoods, kruiden & specerijen, antioxidanten, paddenstoelen en andere supplementen zijn opgenomen, inclusief een uitgebreide zelfhulpwijzer en een handige supplementen-index. De laatste jaren zijn o.a. superfoods zeer snel populair geworden, dankzij de globalisering van de economie en de behoefte aan gezonde en natuurlijke voedingsmiddelen.

Dit boek bevat een handige zelfhulpwijzer zodat je weet welke supplementen je bij klachten kan inzetten. Zo wordt zelfmedicatie een stuk eenvoudiger!

Prijs € 24,95
Lees hier meer.

 
Natracare Organic Maandverband Nacht (10 stuks)
- Natracare producten zijn van 100% gecertificeerde organische katoen, niet chloorgebleekt en viscose vrij -

Organic maandverband Nacht is extra dik en lang voor betrouwbare bescherming gedurende de nacht. De zachte, pluizige kern absorbeert menstruatievocht snel en sluit het direct af, zodat het zachte organische katoen altijd de huid laat ademen en je tegelijkertijd comfortabel droog houdt. Dit maandverband is geschikt voor hevige vloeing. 

- Veilig, duurzaam en comfortabel! -

Natracare maandverband is ontwikkeld als directe reactie op zorgen over gezondheid en milieu inzake het zeer giftige dioxine (als gevolg van het bleken met chloor), het grootschalig besproeien van katoen met pesticiden en de toepassing van viscose en andere chemische stoffen in maandverband. Het is wenselijk om ieder huidtype te vrijwaren van contact met chloorgebleekte en chemische producten.

Dit maandverband is gemaakt van 100% gecertificeerd organisch katoen en herbruikbaar en duurzaam organische cellulose. Ze zijn volledig vrij van kunststoffen, chloor, dioxine, pesticiden en andere chemische stoffen. Vrij van kunststoffen betekent dat Natracare maandverband vrij is van polyethyleen, polypropyleen of super absorberende  polyacrylaten. Van deze kunststoffen is het bekend dat zijn de huid irriteren.

Vrouwen kunnen er zeker van zijn dat dit maandverband geen synthetische toevoegingen bevat. Ze zijn niet gebleekt met chloor en bevatten geen pesticiden, chemische stoffen zoals viscose, bindmiddelen, oppervlakte-actieve stoffen of geur- en kleurstoffen.

Omdat Natracare geen dierlijke ingrediënten gebruikt en niet op dieren test, zijn de producten ook geschikt voor vegetariërs. Ze zijn uitsluitend getest op menselijke vrijwilligers. De materialen zijn volledig natuurlijk, van herbruikbare en duurzame bronnen en tenminste voor 95% biologisch afbreekbaar en composteerbaar. Het absorberende deel van dit maandverband is gemaakt van Forest Stewardship Council certified pulp (FSC). Het dekje daaronder is van 100% gecertificeerd katoen. Ieder maandverband is separaat verpakt in biologisch afbreekbaar materiaal.

Achtergrond
Veel vrouwen weten niet dat viscose en viscose-katoen mixen veel gebruikt worden in de productie van maandverband. Viscose is gewoonlijk chloorgebleekt en een vezel met een hoog absorptievermogen. Daardoor kan het snel en veel menstruatiebloed absorberen. Deze vezel kan echter ook de natuurlijke beschermende vaginale slijmlaag uitdrogen.

Het kankerverwekkende dioxine is een bijproduct van chloorblekings methoden en komt in verschillende hoeveelheden ook voor in ons milieu, als een bijproduct van besproeiing met pesticiden en vervuiling van verbrandingsovens. Dioxine verlaat het lichaam niet, maar hoopt zich op in vetweefsel van mens en dier. Het is daarom ook een groot probleem voor de mens, de vrouw in het bijzonder. Wetenschappelijke studies bewijzen dat zelfs lage dioxineniveaus gelinked kunnen worden aan kanker, endometriose, verlaagde aantallen zaadcellen en verzwakking van het immuunsysteem.

Een vrouw gebruikt gedurende haar leven zo’n 11.000 maandverbanden, een forse extra blootstelling aan dioxine.

Alle Natracare maandverbanden zijn gemaakt van 100% gecertificeerd organisch katoen. Ze zijn niet gebleekt met chloor en bevatten geen pesticiden, chemische stoffen zoals viscose, bindmiddelen of oppervlakte-actieve stoffen. Het gebruik van gecertificeerde organische katoen elimineert het risico op directe blootstelling aan kankerverwekkende, giftige en ongezonde stoffen waaronder chemische pesticiden en meststoffen.

Alle Natracare producten zijn 100% kunststof-vrij, bio-afbreekbaar en composteerbaar.

Prijs € 4,15
Lees hier meer.

 

Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!


Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

Phone:         +31 (0) 316 842 769
iPhone:        +31 (0) 642 994 326
Email:           info@www.heelbewust.com
Facebook:    http://www.facebook.com/HeelBewust
Twitter:         http://twitter.com/HeelBewust
Website:       http://www.heelbewust.com


HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld