opc_loader

Wensenlijst

HALO Empower Sprays

15,40

HALO card:


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  4  items
Beschrijving

HALO Empower Sprays

Krachtbundeling Liquid Light Frequencies met etherische olie!

HALO Empower Sprays zijn een ontwikkeling van Healing Arts. De kracht van de Liquid Light Frequencies wordt samengebracht met de helende werking van etherische olie. De HALO Empower Sprays hebben een krachtige werking, een subtiele geur en zijn hip vormgegeven. De spray heeft de grootte van een creditcard, handig voor onderweg! Per Empower Spray zijn de essentiële oliën afgestemd op de werking van de Liquid Light Frequencies.

Iedere HALO Empower Spray is bedoelt om jou te ondersteunen zodat je beter kan ontspannen, slapen en concentreren. Ook wanneer je wat ondersteuning kunt gebruiken op het liefdesvlak. Heb je behoefte aan een energie boost? Zou je wat creatiever willen zijn of je intuïtie willen ontwikkelen? Of écht helemaal jezelf willen zijn? Kies welke spay het beste past bij jouw situatie. 

Extra informatie

De vier HALO Empower Sprays!

HALO Balance Breeze

Healig Arts Grounding Rescue lichtfrequenties, verrijkt met lavendel en bergamot. Helpt je ontspannen, draagt bij aan een goede nachtrust en een betere concentratie.

HALO Love is in the Air

Healing Arts I Am 1 Love lichtfrequenties, verrijkt met rozenhout. Helpt je één te voelen met Liefde. het ondersteunt je jezelf volledig lief te hebben.

HALO Power Blast

Healing Arts Life Force lichtfrequenties, verrijkt met laurier en sinaasappel. Geeft een boost aan je energie en je levenskracht en daarnaast ondersteunt het je immuunsysteem.

HALO Divine Scent

Healing Arts Goddess lichtfrequenties, verrijkt met geranium. Helpt je bij je creativiteit. Het versterkt je intuïtie en maakt dat jij helemaal jezelf kan zijn!


Meer over de toegepaste lichtfrequenties

Grounding Rescue
I Am 1 Love
Life Force
Goddess


Natuurlijke essentiële oliën

De gebruikte oliën zijn 100% natuurlijke essentiële oliën uit biologische teelt. Ze worden gebruikt in aromatherapie als stimulans voor de gezondheid, doordat hun geur de zelfhelende kracht van het lichaam bevorderd. De HALO Empower Sprays zijn dus ook geschikt om op het lichaam aan te brengen en de geur in te ademen.


Ingrediënten

Water, organische graanalcohol (11%), lichtinfusie Liquid Light Frequencies, etherische olie

Bewaren

Afgesloten, donker, droog en koel (niet in de koelkast). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Geschiktheid

Deze spray is geschikt voor iedereen en alle leeftijden.

Dosering en gebruik

Steeds goed schudden voor gebruik! Spray minimaal 3x per dag in je aura, op je lichaam, in je badwater et cetera. Volg je intuitie bij het gebruik! HALO EMpower Sprays zijn ook geschikt voor gebruik tijdens coaching, healin, behandelingen en als toevoeging in massageolie.


Over Healing Arts

Healing Arts is de merknaam waaronder de series Liquid Light Frequencies en de Healing Arts Therapie op de markt wordt gebracht. De Healing Arts organsiatie bestaat uit twee poten: een opleidingsinstituut waar cursussen worden gegeven aan therapeuten en coaches om met de bewustzijnsvelden die de Liquid Light Frequenties genereren te leren werken en Healing Arts Verkoop. Joanne van Wijgerden ontwikkelt de lichtremedies en de nieuwe series en geeft opleiding. Naast Joanne zijn er een aantal docenten die de Healing Arts cursussen geven op basis van eigen kwaliteit en achtergrond.  De Healing Arts Liquid Light Frequencies is een gedeponeerd handelsmerk.

De Healing Arts Organisatie is allereerst een platvorm voor inspiratie en een uitnodiging voor mensen om hun individuele kwaliteiten tot uitdrukking te brengen. Hetzij als therapeut, als docent, als schrijver van artikelen of boeken.

Joanne van Wijgerden is in 1998 begonnen met het ontwikkelen van de Healing Arts en anno 2009 staat er een hele organisatie van opleiding en enthousiaste therapeuten. Er zijn een aantal mensen die boeken aan het schrijven zijn over de Healing Arts en ook aanverwante producten (o.a.symbolen die alle lichtremedies representeren, maar die los van de lichtremedies gebruikt kunnen worden). Het veld is volop in beweging. Healing Arts staat voor Helende Kunsten: een ieder die met de Healing Arts werkt, wordt uitgenodigd zijn of haar talenten vorm te geven op eigen unieke wijze, als Kunstenaar van het Leven.

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items