opc_loader

Wensenlijst

Massageolie Ayurveda

18,00


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  11  items
Beschrijving

Biologische Massageolie Ayurveda

Holistic balance met Ayurveda essentiële en plantaardige oliën!

Ervaar de zalvende en heilzame effecten van de Indiase tradities met Physalis Ayurveda massageolie dankzij de synergie van 10 essentiële oliën en 5 koudgeperste plantaardige oliën! Massageolie Ayurveda bevat onder andere kruidnagel, gember, zwarte peper, kaneel, kardemom en koriander. Een kruidige Ayurvedische massage heeft een opwarmend effect, verbetert de circulatie en is bij uitstek geschikt voor het terugvinden van evenwicht tussen de energiekanalen.

Extra informatie

Miron violet glass

De verpakking (fles) is energetiserend violet glass. Dit glas heeft bijzondere eigenschappen, het werkt als volgt: Het violet-glass berust op het principe dat de moleculestructuur van een substantie permanent gestimuleerd en opgeladen wordt. Dit gebeurt door de doorlatigheid in het UV bereik (stimulerend) en in het infrarood bereik (opladend). UV-licht heeft een ongunstige invloed op ongewenste organismen. Violet-glass maakt het mogelijk het onzichtbare ultraviolette licht en het zichtbare violette licht (ca.380-420 h m 25%) gezamenlijk met het infrarood licht (ca. 730-1050 h m 45%) in het glas toe te laten. Gelijktijdig wordt het zichtbare licht van de zon (rood, blauw, geel groen) geblokkeerd.

Physalis plantaardige oliën

Physalis biologische plantaardige oliën worden verkregen door eerste koude persing van zaden en noten. Zo behouden ze al hun waardevolle essentiële vetzuren, vitamines en antioxidanten. Physalis plantaardige oliën zijn 100% puur, natuurlijk en biologisch gecertificeerd. Enkel natuurlijke vitamine E en rozemarijnextract worden toegevoegd om oxidatie van de olie tegen te gaan. Exclusieve 100% recyclebare Miron flesjes gemaakt uit violet glas zorgen voor een optimale bewaring van de olie. De oliën zijn gecertificeerd door BE-BIO-02.

Plantaardige oliën worden al eeuwenlang gebruikt om de gezondheid te bevorderen en om huid en haar te verzorgen. Essentiële vetzuren (Omega 3, 5, 6, 7, 9) houden de huid soepel en jong. Ze hydrateren en voeden de huid en zijn bijzonder geschikt voor droge, gevoelige en onder andere door de zon beschadigde huid.

Plantaardige oliën samen met essentiële oliën

Plantaardige oliën zijn bij uitstek geschikt om als drager voor essentiële oliën te dienen. Essentiële oliën (etherische of aromatische oliën) zijn de geurige, vluchtige bestanddelen van geneeskrachtige planten, kruiden, bloemen, vruchten, zaden en noten. Het zijn natuurlijke, uiterst krachtige stoffen die talloze cosmetische en gezondheidstoepassingen kennen.

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.


Inhoud

100ml

Verpakking

Miron violet glass

Ingrediënten

Sesamum Indicum zaadolie*, Simmondsia Chinensis zaadolie*, Ricinus Communis zaadolie*, Argania Spinosa kernolie*, Camellia Oleifera zaadolie*, Boswellia serrata olie*, Eugenia Caryophyllus knopolie*, Zingiber Officinale wortelolie*, Cymbopogon Martini olie*, Carum Carvi fruitolie*, Piper Nigrum fruitolie*, Cinnamomum Zeylanicum schorsolie*, Pogostemom Cablin bladolie*, Helianthus Annuus zaadolie*, Rosmarinus Officinalis bladextract*, Elettaria Cardamomum zaadolie*, Coriandrum Sativum fruitolie*, Eugenolº, Geraniolº, Limoneneº, Linaloolº, Citralº, Benzyl Benzoateº, Citronellolº, Cinnamaldehydeº.
* Uit biologische teelt
º Van nature aanwezig

Gebruik

Verwarm de massageolie in de handpalmen en breng vervolgens aan op de huid voor een rustgevende massage.

Bewaren

Afgesloten, donker, droog, koel (liefst kelderkoel) en buiten bereik van direct zonlicht, dieren en kinderen. Na opening 6 maanden houdbaar.


Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items