opc_loader

Wensenlijst

Healing Arts LOVE soap

5,50

Gewicht


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  10  items
Beschrijving

Healing Arts LOVE soap

Pure LOVE soap, een hart vol liefde!

Een pracht stuk ambachtelijk zeep met weldadige ingrediënten EN de beroemde Healing Arts I am one Love spray!

Extra informatie

Co-creatie

Deze zeer bijzondere Healing Arts zepen zijn een co-creatie tussen ambachtelijk zepenmaakster Brigitte Kroos en Healing Arts. Voor het eerst verkrijgbaar met Valentijnsdag 2016, de dag waarop we de liefdesenergie eren.

I am one Love spay

Je voelt liefde in overvloed. De meeste mensen zijn heel goed in het geven van liefde aan anderen. Ervaar nu hoe het voelt als jij jouw liefde zelf ontvangt. Voel hoe jouw liefde jou voedt. Alleen jij weet wat precies goed is voor jou. Met liefde en compassie zorg je voor jezelf ook als je het niet weet of het 'verkeerd' hebt gedaan.

'lk ben blij met wie ik ben.'

De energie van deze spray heeft een veel bredere werking dan de van liefde tussen twee mensen. De spray maakt je liefdesstroom breder en opent je hart naar alles om je heen. Als eerste brengt het je in contact met liefde voor jezelf. We ervaren in deze tijd, dat dit een zeer actueel thema is voor velen. We horen die innerlijke stem waar we onszelf niet accepteren of het nu je lichaam is of je conditie, je uiterlijk, je behoefte aan veiligheid of je onzekerheid...

Deze spray helpt je om zo de stroom van je hart te genereren dat je makkelijker kunt accepteren wie je bent en ook volle liefde kunt voelen voor jezelf. Dan kun je ook met zoveel meer liefde je partner omarmen.

'De I Am one Love spray brengt je in verbinding met je hart, je puurste staat van zijn!'
- Joanne van Wijgerden -

Lees hier verdiepende informatie over gebruik en werking van de Liquid Light Frequencies!


Over de zepen schrijft Brigitte van B-natural enhousiast!

De zepen die ik maak zijn voedend, reinigend, zacht schuimend en zuinig in gebruik. Daarnaast zien de zepen er stoer en stijlvol uit. Op die manier past de zeep in iedere keuken en badkamer. De kleuren worden samengesteld door pigmenten en klei. Door alle rijke oliën en natuurlijke kleuren droogt je huid beslist niet uit wanneer je de zeep gebruikt. Op die manier kun je voor jezelf zorgen met een 100% puur product. Je huid wordt optimaal verzorgd, gevoed en verrijkt met als resultaat een stralend eindresultaat! Ik mistte zeep zoals die moet zijn; puur, eerlijk en een verrijking voor je huid!

Daarnaast zijn aan de zepen (tijdens het productieproces) Healing Arts druppels toegevoegd. Dit geeft een prachtige helende werking


Gewicht

Healing Arts LOVE soap, 30 gram
Healing Arts LOVE soap, 100 gram

Ingrediënten

  • Cacaoboter
  • Castorolie
  • Dode zee klei
  • Kokosolie
  • Palmolie
  • Olijfolie
  • Vulkanische (as)klei
  • I Am one Love druppels


Alle zepen van B-natural zijn dermatologisch getest en geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid. Omdat B-natural zuivere producten van de natuur gebruikt geeft zij ook wat terug! Een gedeelte van de opbrengst gaat naar WNF, WSPA en Stichting Proefdiervrij.


Uitgebreide toelichting  I Am 1 Love Spray

De I Am 1 Love Spray maakt je blij, maakt dat je in het Nu bent en dat je hart hier op aarde aardt. Hij ontspant en helpt je dat je hart uitreikt naar andere mensen en alles wat leeft op aarde. Je gaat je eigen passie weer voelen. Liefde voor jezelf en liefde voor de ander is een liefde.

I Am 1 Love Spray is een lichtvoetige spray. Hij maakt je blij en maakt dat je in het Nu bent zoals een groep spelende kinderen. Hij lost je zorgen op en is een soort regenboogbrug naar een nieuwe manier van leven of het nieuwe Mens-zijn. De nieuwe manier is dat we de dingen bekijken vanuit een lichtvoetige staat van zijn en we op een veel luchtiger manier naar problemen kijken. We kijken en voelen wat we willen en dat creëren we. Het ontstaat of we weten het zonder dat we er over nadenken of gestructureerd mee bezig moeten zijn. Omdat we afgestemd zijn op het Goddelijke deel in ons ofwel de Ik Ben.

Deze spray aardt je hart hier op aarde en verbindt je hart met het hart van moeder aarde met een lichtkoord. De spray helpt dat je hart meer naar buiten uitreikt naar andere mensen en naar alles wat om je heen leeft en is: de dieren, de planten, de rotsen, de wind, het water, de lucht en het vuur. De spray raakt de passie in je hart en maakt dat je eigen innerlijke vuur harder gaat branden zodat jij gehoor geeft aan wie je bent. De spray maakt je hoofd leeg. Gedachten als :’Ik kan het niet’, ‘Wat ik wil past niet in deze maatschappij’ of ‘Laat maar zitten’, spelen niet meer door je hoofd. Je volgt gewoon je hart, los van oordelen van de omgeving en van jezelf over jezelf. De spray helpt je ook om een brug te slaan tussen wie jij werkelijk bent en de ‘gewone’ wereld. Je kunt niet alleen aan anderen vertellen wat je droom is: anderen begrijpen je en worden geraakt door je enthousiasme.

De spray helpt je om op een diep niveau te ontspannen. Soms zitten spanningen zo diep in ons systeem geworteld dat het een gewoonte of automatisme is geworden dat je maag altijd gespannen is. De spray helpt je om die delen weer te ontspannen en ook de programmering van spanning in de cellen of organen eraf te halen. Belangrijk is dat je zelf nagaat welke emoties en welke gedachten altijd optreden als je een bepaalde spanning hebt. Die kun je dan samen met de fysieke spanning loslaten en dan voel je je op alle levels relaxed.

Deze spray is als een goeie vriend voor je. Hij helpt je om te voelen en in jezelf te vertrouwen dat jij met een bijzonder doel naar de aarde gekomen bent. Hij laat je ervaren en vertrouwen dat alles mogelijk is in je leven op aarde. Alle energie en alle hulptroepen zijn voor jou aanwezig en in jou aanwezig. De zwarte engelen helpen je onder andere bij de moeilijke dingen van het leven zoals het scheiden van je ouders of het doodgaan van iemand die heel dichtbij jou is. De engelen helpen je om te voelen dat jij, als sterrenwezen, beter begrijpt en voelt wat het is om mens te zijn en dat verdriet bij het menszijn hoort, maar lang verdrietig blijven niet. Het leven kent alle emoties als kleuren van de regenboog en hoe meer je voelt dat je alle kleuren bent, hoe blijer en gelukkiger je je voelt.

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items