opc_loader

Wensenlijst

Glutazyme

Artikelnr: 0619
32,90


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
8717438690636
SKU:
VK0619
Voorraad
Voorraad:
  4  items
Beschrijving

Glutazyme

Krachtige formule met spijsverteringsenzymen, Lactospore en L-Glutamine!

Glutazyme is een complexformule ter ondersteuning van een gezonde spijsvertering. Glutazyme bevat spijsverteringsenzymen, Lactospore (probiotica) en L-Glutamine (aminozuur).

Extra informatie

Over Vitakruid

Gezondheid is het grootste goed. Vitakruid zet zich daarom in voor de ontwikkeling van hoogwaardige voedingssupplementen die u helpen uw gezondheid en vitaliteit te behouden. Vitakruid levert voedingssupplementen die aansluiten bij de orthomoleculaire praktijk. Het assortiment wordt voortdurend verbeterd op reactie van de nieuwste en wetenschappelijke inzichten. De producten moeten zich onderscheiden op basis van prijs, dosering, samenstelling, zuiverheid, opneembaarheid en gebruiksgemak.

Samenwerking met professionals

Vitakruid wil voor iedereen relevante kennis beschikbaar stellen. Hierbij ligt de focus op de ondersteuning van professionals die beroepsmatig andere mensen adviseren over natuurlijke en orthomoleculaire oplossingen. Hiervoor organiseert Vitakruid regelmatig kennisbijeenkomsten door het hele land. Kennis delen is bij uitstek de bron tot verbinden. Vitakruid werkt nauw samen met natuurartsen, chiropractoren, fysiotherapeuten, reumatologen en orthomoleculaire therapeuten , die onze producten op grote schaal inzetten. Als innovatief bedrijf voelen wij ons zeer betrokken bij allen die werkzaam zijn in de complementaire gezondheidszorg.

Kwaliteitscontrole

De productie en distributie van de Vitakruid producten gaan volgens de strenge HACCP eisen. Hierdoor wordt de kwaliteit van de producten gegarandeerd. Echter worden de producten ook geproduceerd en gedistribueerd onder de nog strengere GMP voorwaarden. GMP is de afkorting van Good Manufacturing Practice en is het allerhoogste waarborgingsysteem. Er wordt gelet op de duurzaamheid van de productie.

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.


Inhoud

90 tabletten

Ingrediënten

Dicalcium fosfaat (E-341b), L-Glutamine, Hemicellulase, Microkristallijne cellulose (vulmiddel), Rutine, Bromelaïne, Magnesium stearaat (anti-klontermiddel), Lactospore, Maltodextrine (vulmiddel), Pancreatine, Bijenwas (glansmiddel), Papaïne, Trypsine, Chymotrypsine.

Samenstelling per tablet

Essentiële stoffen

Gewicht

RI *

Chymotypsine (75 USP/mg) 3 mg **
Papaïne (100 NF units/mg) 150 mg **
Hemicellulase (6000 EDX/g) 600 mg **
Bromelaïne (2000 GDU/g) 105 mg **
Pancreatine - Lipase: FIP 8 USPU/mg - Amylase: DU 100 USPU/mg - Protease: HUT 100 USPU/mg 225mg **
Rutine 135 mg **
Trypsine (75 USP units/mg) 60 mg **
L-Glutamine 200 mg **
Lactospore ® 15 billion 30 mg **

* Referentie-inname ** Geen RI vastgesteld DU  = Dextrimizing Units FIP = Federation Internationale Pharmaceutique HUT  = Hemoglobin Unit USPU = United States Pharmacopeia Units NF U  = National Formulary Units EDX  = Endoxylanase activiteit GDU = Gelatin Digestive Unit

Dosering

Neem driemaal daags 1 tablet. Bij voorkeur een half uur voor de maaltijd.

Bijzonderheden

Aangegeven dosis niet overschrijden. Raadpleeg eerst uw arts bij zwangerschap of borstvoeding.

Allergenendeclaratie

Dit product bevat geen: gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen.

Bewaren

Afgesloten, donker, droog en koel (niet in de koelkast). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Disclaimer

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een mens ziek wordt.

Beoordelingen (0)
Glutazyme heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Glutazyme


Alternatieve artikelen bij

Spotlight!
Merken
Laatst bekeken items
32,90