opc_loader

Wensenlijst

Ontvang de inspirerende en leerzame nieuwsbrieven! | Geen spam | AVG compliant | Hoog gewaardeerd! Het is voor velen de enige nieuwsbrief waar halsreikend naar wordt uitgekeken!

Spotlight!
Nieuwe Artikelen!

PARA-DTX

Artikelnr: 1209
19,90


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
8717438690957
SKU:
VK1209
Voorraad
Voorraad:
  8  items
Beschrijving

Vitakruid PARA-DTX (vegacaps)

Effectieve kruidenformule voor goede maag-darmfunctie en bescherming!

PARA-DTX is een uitgebreide en daardoor effectieve kruidenformule met een bijzondere samenstelling van kruiden die een positieve bijdrage leveren voor een gezonde maag-darmfunctie en bescherming tegen lichaamsvreemde stoffen. De monografieën van de toegepaste kruiden zijn, op last van onze industrie dienende overheid, slechts op aanvraag beschikbaar.

Extra informatie

Over Vitakruid

Gezondheid is het grootste goed. Vitakruid zet zich daarom in voor de ontwikkeling van hoogwaardige voedingssupplementen die u helpen uw gezondheid en vitaliteit te behouden. Vitakruid levert voedingssupplementen die aansluiten bij de orthomoleculaire praktijk. Het assortiment wordt voortdurend verbeterd op reactie van de nieuwste en wetenschappelijke inzichten. De producten moeten zich onderscheiden op basis van prijs, dosering, samenstelling, zuiverheid, opneembaarheid en gebruiksgemak.

Samenwerking met professionals

Vitakruid wil voor iedereen relevante kennis beschikbaar stellen. Hierbij ligt de focus op de ondersteuning van professionals die beroepsmatig andere mensen adviseren over natuurlijke en orthomoleculaire oplossingen. Hiervoor organiseert Vitakruid regelmatig kennisbijeenkomsten door het hele land. Kennis delen is bij uitstek de bron tot verbinden. Vitakruid werkt nauw samen met natuurartsen, chiropractoren, fysiotherapeuten, reumatologen en orthomoleculaire therapeuten , die onze producten op grote schaal inzetten. Als innovatief bedrijf voelen wij ons zeer betrokken bij allen die werkzaam zijn in de complementaire gezondheidszorg.

Kwaliteitscontrole

De productie en distributie van de Vitakruid producten gaan volgens de strenge HACCP eisen. Hierdoor wordt de kwaliteit van de producten gegarandeerd. Echter worden de producten ook geproduceerd en gedistribueerd onder de nog strengere GMP voorwaarden. GMP is de afkorting van Good Manufacturing Practice en is het allerhoogste waarborgingsysteem. Er wordt gelet op de duurzaamheid van de productie.


Inhoud

60 vegacaps

Ingrediënten

Origanum vulgare, Allium sativum bulbus, artemesia absinthium, pau d’arco, hydrastis canadensis extract, syzygium aromaticum, zingiber officinalis rhizoma, juglans nigra fructus extract, zwarte peper extract, potato starch (vulmiddel), sunflower oil (anti-klontermiddel), hydroxypropylmethylcellulose (capsules).

Samenstelling per 2 vegacaps

Essentiële stoffen

Gewicht

RI *

Origanum vulgare herba (wilde marjolein) 250 mg **
Allium sativum bulbus (knoflook) 250 mg **
Artemisia absinthium herba (absintalsem) 150 mg **
Pau d’Arco (gestandariseerd op lapachol) 100 mg **
Hydrastis canadensis extract 5:1 (bevat berberine) 100 mg **
Syzygium aromaticum (kruidnagel) 100 mg **
Zingiber officinalis rhizoma (gember) 50 mg **
Juglans nigra extract 5:1 (zwarte walnoot extract) 50 mg **
Bioperine® (zwarte peper extract 50:1) 10 mg **

* Referentie-inname ** Geen RI vastgesteld

Dosering

Neem een- tot tweemaal daags 2 capsules tijdens of direct na de maaltijd in. Aangegeven dosis niet overschrijden.

Contra-indicaties

Niet gebruiken tijdens zwangerschap.

Allergenendeclaratie

Dit product bevat geen: gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen.

Bewaren

Afgesloten, donker, droog en koel (niet in de koelkast). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.

Disclaimer

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een mens ziek wordt.

Beoordelingen (0)
PARA-DTX heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Aanmelden nieuwsbrief!
Merken
Laatst bekeken items
19,90