opc_loader

Wensenlijst

Spotlight!
Nieuwe Artikelen!
29,95
275,00
24,50

Feminosan

Artikelnr: 0040
22,90


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
8717438690032
SKU:
VK0040
Voorraad
Voorraad:
  2  items
Beschrijving

Feminosan

Opluchting bij overmatig transpireren, ontsierende aderen en wisselende stemmingen!

De menopauze is een periode waarin een vrouw overgaat van een vruchtbare naar een onvruchtbare toestand. Gemiddeld worden vrouwen hiermee geconfronteerd rond het 50e levensjaar. Ter ondersteuning van deze soms wat lastige overgangsperiode, heeft Vitakruid Feminosan ontwikkelt.

Extra informatie

Daarom Vitakruid Feminosan!

Feminosan is goed bij typische overgangsverschijnselen zoals overmatig transpireren, opvliegers en prikkelbare gevoelens. Ook bevordert het een gezonde nachtrust. Bovendien heeft het hop-extract een gunstige invloed op innerlijke onrust. OPC’s, Oligomere pro-anthocyanidinen, zijn vangers van vrije radicalen en blijken een gunstige invloed te hebben bij ontsierende aderen. Door fyto-oestrogenen uit rode klaver en hop te combineren met OPC, magnesium en taurine ontstaat een unieke combinatie. De toevoeging van OPC zorgt ervoor dat kruiden versterkt worden in hun effect. Hierdoor volstaat 1 tablet Feminosan per dag en kan iedere vrouw in de overgang ontspannen en met energie de dag tegemoet gaan.


Over Vitakruid

Gezondheid is het grootste goed. Vitakruid zet zich daarom in voor de ontwikkeling van hoogwaardige voedingssupplementen die u helpen uw gezondheid en vitaliteit te behouden. Vitakruid levert voedingssupplementen die aansluiten bij de orthomoleculaire praktijk. Het assortiment wordt voortdurend verbeterd op reactie van de nieuwste en wetenschappelijke inzichten. De producten moeten zich onderscheiden op basis van prijs, dosering, samenstelling, zuiverheid, opneembaarheid en gebruiksgemak.

Samenwerking met professionals

Vitakruid wil voor iedereen relevante kennis beschikbaar stellen. Hierbij ligt de focus op de ondersteuning van professionals die beroepsmatig andere mensen adviseren over natuurlijke en orthomoleculaire oplossingen. Hiervoor organiseert Vitakruid regelmatig kennisbijeenkomsten door het hele land. Kennis delen is bij uitstek de bron tot verbinden. Vitakruid werkt nauw samen met natuurartsen, chiropractoren, fysiotherapeuten, reumatologen en orthomoleculaire therapeuten , die onze producten op grote schaal inzetten. Als innovatief bedrijf voelen wij ons zeer betrokken bij allen die werkzaam zijn in de complementaire gezondheidszorg.

Kwaliteitscontrole

De productie en distributie van de Vitakruid producten gaan volgens de strenge HACCP eisen. Hierdoor wordt de kwaliteit van de producten gegarandeerd. Echter worden de producten ook geproduceerd en gedistribueerd onder de nog strengere GMP voorwaarden. GMP is de afkorting van Good Manufacturing Practice en is het allerhoogste waarborgingsysteem. Er wordt gelet op de duurzaamheid van de productie.

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.


Inhoud

60 tabletten

Ingrediënten per tablet (dagdosering)

Essentiële stoffen

Gewicht

ADH

OPC 70 mg
Rode Klaver (40% extract) 100 mg
Hop extract (12,5:1) 50 mg
Angelica sinensis 100 mg
Magnesium 125 mg 41%
Taurine 250 mg

Ingrediënten

Angelica sinensis, Hop extract, Magnesium, OPC, Taurine, Rode Klaver, mineralen, silicium dioxine, magnesiumstearaat, hypromellose.

Dosering

Eenmaal daags 1 tablet, tenzij anders wordt voorgeschreven.

Allergenendeclaratie

Dit product bevat geen: gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen.

Bijzonderheden

Geen. 

Bewaren

Afgesloten, donker, droog en koel (niet in de koelkast). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Disclaimer

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een mens ziek wordt.

Beoordelingen (0)
Feminosan heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Feminosan


Alternatieve artikelen bij

Merken
Laatst bekeken items
22,90