opc_loader

Wensenlijst

HeelBewust Nieuwsbrief XCIII

25 mei 2014

'Ik ben op zoek naar een partij kutstoelen' Een van mijn uittingen op facebook en Twitter afgelopen week. De mensen die mij beter kennen weten dan dat er iets aan de hand is. Dat is ook zo. Het gaat om zogenaamde Chai yok's. Dat zijn krukken met een gat erin, ter hoogte van het vrouwelijke kruis. Eronder een dampend pannetje speciaal geselecteerde kruiden, over het geheel een stoomdoek. Het is blijkt vooral een Koreaanse hobby. Zowat overal goed voor. Die krukken zijn nogal stevig geprijsd. Dus als jullie een ervaren, betaalbare meubelmaker kennen....

Een klant uit Frankrijk betaald zich blauw een giftige zwemwaterreinigers en energie. Hij was ook vergeten dat de bloemen van de olijfbomen erg vettig zijn. Zijn zwemwater dus ook, best vervelend. Ik vertelde hem dat ik daar wel een interessant alternatief voor had. Niet dus. Ik dacht namelijk aan Natriumbicarbonaat. Als reactie op een sociaal ervaringsverzoek, kreeg ik de verwijzing naar EM. Effectieve Micro-organismen. Daarover was ik al eerder idioot enthousiast gewezen. Niet goed naar gekeken toen. Man, man, man, vrouw, vrouw vrouw, wat is dat interessant zeg! Puur natuur, zeer effectief, kan je zowat overal voor gebruiken, reiniging en verrijking! Onze overheid staat niet toe het gemakkelijk te maken, dus zelf maar even gaan surfen, dat is nog niet verboden.

Meer tippig:
- Bij Appie zijn de GreenPan pannen (geen giftig teflon) fors in de uitverkoop, buitenkansje!
- Hermanus den Blijker schreef een alleraardigst stukje in AD Magazine over Pleuriskruid (verbena, ijzerkruid). Het is mild citroenerig, verfijnder. En dat combineert dus geweldig met aardbeien!

Er zijn weer prachtige producten binnengekomen, en onderweg, zie verderop in deze brief. Na het lezen ervan, blijft het ZONdag, geniet!

Veel leesplezier, natuurlijk!

â??Namasté

Rob Greuter
 


Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van
mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde!

 

Duidende
- Meevallers in de zorg gaan gaan altijd over geld, nooit over mensen.

- Die oliemaatschappij, dat zijn wijzelf.

 

- Het geneuzel begint weer, ABN AMRO naar de beurs brengen. Ik zou een versleten bank eerder naar de sloop brengen.


- Bloemen zijn de geslachtsorganen van planten. Denk daar eens aan als je een viooltje consumeert.


- Partij voor de Verliezers.


- Oh, dat is handig, kunnen we straks ineens alle juichpakdonders ruimen.

Zullen we eerst eens vrije handel in Nederland gaan regelen?


- Op grote schaal dieren fokken voor het vlees is geen probleem. Op kleine schaal fokken voor de huid is dat wel.


- Roosje Schlikker verslikt zich in de zon. #D
 Krachtige natuurgeneeskundige oplossingen en ondersteunende natural lifestyle producten!

 

Nature's Design Theekop Shinno Bloem des Levens Zilvergrijs (200ml) 2 stuks
- Prachtig gevormd theekop met schotel, met krachtige affirmatie! -

Shinno Theekop en schotel
De 'Shinno' theekop en schotel zijn gemaakt van het fijnste porselein met een verfijnde ivoorkleur, en zijn zeer geschikt voor iedere theeceremonie. Het ontwerp van de subtiele en elegant gebogen vormen is gebaseerd op de gulden snede, en past zeer goed bij de ivoorkleur van het porselein.

Binnenin de kop is het symbool van de Bloem des Levens in zilvergrijs in de bodem geplaatst. Het levensbloemsymbool zal zacht en zilverachtig door de thee schijnen! Ontwerp
Het ontwerp van de Theekop Shinno, zoals met al het Nature's Design glas- en porseleinwerk, is gemaakt met behulp van de Gulden Snede natuurwet. Dit wiskundige model – bijna overal in de natuur aanwezig – wordt vaak aangeduid als de Heilige Geometrie, omdat het de geometrie is van het leven. Met behulp van de bijzonder gevormde Theekop Shinno wordt de biologische waarde van de thee verhoogd en de smaak verbeterd.

Bloem des Levens
De ‘Bloem des Levens’ geldt als een van de krachtigste natuursymbolen uit de Heilige Geometrie. Het is een oeroude metafoor voor de verbondenheid van alle leven in het universum. In veel beschavingen is deze ‘Bloem des Levens’ bekend; ze wordt voornamelijk toegepast voor het vitaliseren en stabiliseren van voedingsmiddelen. De vorm- en symboolkracht wordt overgedragen en gaat resoneren in vloeistoffen.

De Gulden Snede
Al sinds de oudheid hebben de basisverhoudingen van de Gulden Snede steeds gediend als de belichaming van schoonheid en esthetiek. Zelfs nu nog is deze perfecte verhouding terug te vinden in kunst, architectuur, ontwerpen et cetera. De Gulden Snede is duidelijk overal aanwezig in de natuur, de voornaamste reden Nature's Design dit principe toepast als richtlijn in alle ontwerpen. De Gulden Snede komt voort uit de eenheid in verhoudingen waarbij de relatie tussen de grotere en de kleinere delen gelijk is aan die tussen het grote geheel en het grootste deel. De ratio van deze formule is steeds 1,618. De Fibonacci-serie getallen (en toonhoogten) is ook op ditzelfde principe gebaseerd, en formuleert de eigenschappen van groeiprocessen zoals deze zijn e vinden in de natuur; bijvoorbeeld in het blad en de bloem. Hieruit komen ook linksom en rechtsom draaiende spiralen voort, in verhoudingen van 8 staat tot 13, of 21 staat tot 34 (allen behorend tot de getalreeksen van Fibonacci). Wanneer deze getallen met elkaar gedeeld worden is de uitkomst steeds 1,618, de Gulden Snede.

Al het glas- en porseleinwerk van Nature's Design wordt zorgvuldig in overeenstemming met deze Gulden Snede ontworpen, waardoor ieder product aangenaam oogt en energetisch overeenkomt met de stroming van levensenergie.

Lees hier meer over deze porseleinen Shinno Theekop 

Nature's Design Mythos Drinkglazen Chakra set (250ml, 7 stuks, complete set)
- Prachtig gevormd, vitaliserend drinkglas met krachtige affirmatie -

Mythos Drinkglazen met Chakra affirmatie
Deze Mythos vitaalwater drinkglazen hebben allen een Chakra affirmatie op de bodem van de glazen. De affirmaties zijn ieder een combinatie van symbool, kleur en woorden (in 8 talen). Het drinken van water dat gerevitaliseerd is door kleuren, symbolen, affirmaties en de vormgeving van de gulden snede, kan ons helpen onze Chakra’s in balans te brengen. Chakra’s zijn energiecentra die zich in een energiebaan bevinden die door het midden van het menselijk lichaam loopt. Deze 7 Chakra’s hebben grote invloed op onze psychologische eigenschappen.

De zeven Mythos drinkglazen in deze set: (ook afzonderlijk leverbaar)
- Mythos drinkglas Chakra 1 Gezondheid
- Mythos drinkglas Chakra 2 Harmonie
- Mythos drinkglas Chakra 3 Moed
- Mythos drinkglas Chakra 4 Liefde
- Mythos drinkglas Chakra 5 Creativiteit
- Mythos drinkglas Chakra 6 Intuïtie
- Mythos drinkglas Chakra 7 Wijsheid

Voorbeeld: Mythos drinkglas Chakra 4 Liefde

 


Reiniging
Het vitaliserende glaswerk met affirmatie kan het best handmatig gereinigd worden, gebruikmakend van een milde reiniger of citroenwater. Het glas kan in de vaatwasser gereinigd worden, maar na zo'n 500 wasbeurten kan de afbeelding op de bodem gaan vervagen.

Lees hier meer over deze set Myhtos drinkglazen Chakra

 

The Ohm Collection Deo Dorant! Voor mannen en vrouwen!
- Veilig voor borst en lymfeklieren, heilzaam, langdurig werkzaam! -The Ohm Collection heeft een poeder deodorant ontwikkeld, die 100% natuurlijk is, én erg goed werkt, in tegenstelling tot de meeste andere 'natuurlijke' deodorants. De geuren zijn afkomstig van de meest hoogwaardige essentiële oliën ter wereld, bijvoorbeeld de biologische Jasmijn, de heilige Frankincense en de zeldzame Gardenia. Stuk voor stuk bekend om hun natuurgeneeskundige werking. De 'Ohm blend', wordt gecombineerd met natriumbicarbonaat. Deze krachtige combinatie zorgt ervoor dat deze Deo Dorant daadwerkelijk langdurig voor je zal werken, tot wel 24 uur!

Hemelse geuren!
The Ohm Collection Deo Dorant is een veilige, en sensuele deodorant die langer meegaat, beter geurt en langer droog houdt, dan ieder ander product op de markt. Het wildcrafted, koudgeperste organische materiaal, de Ohm blend, maakt het zo effectief! De bijzondere Ohm blend houdt ongewenste geuren op grote afstand en voorkomt beschadigende transpiratievlekken in kleding.

Deo Dorant poeder is verkrijgbaar in zes heerlijke geuren met heilzame essentiële oliën en natriumbicarbonaat!
- Deo Dorant Ceder (steviger)
- Deo Dorant Frankincense (steviger)
- Deo Dorant Gardenia (bloemerig)
- Deo Dorant Jasmijn (bloemerig)
- Deo Dorant Kokos (steviger)
- Deo Dorant Neroli (bloemerig)

 


Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!

HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nét die aanpak te ontmoeten die je wél verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

Phone:         +31 (0) 316 842 769
iPhone:        +31 (0) 642 994 326
Email:           info@www.heelbewust.com
Facebook:    http://www.facebook.com/HeelBewust
Twitter:         http://twitter.com/HeelBewust
Website:       http://www.heelbewust.com

HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld