opc_loader

Wensenlijst

Ontvang de inspirerende en leerzame nieuwsbrieven! | Geen spam | AVG compliant | Hoog gewaardeerd! Het is voor velen de enige nieuwsbrief waar halsreikend naar wordt uitgekeken!

Spotlight!
Nieuwe Artikelen!

Saffraan & Suntheanine

Artikelnr: 1557
23,90


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
8717438691220
SKU:
VK1557
Voorraad
Voorraad:
  3  items
Beschrijving

Vitakruid Saffraan & Suntheanine (vegacaps)

Effectieve rustbrenger met 28mg Affron & 100mg Suntheanine!

Iedereen kent Saffraan (Crocus sativus), het rode goud in keukens over de gehele wereld. Lang niet iedereen weet echter dat het naast een bijzondere smaak, ook bijzondere gezondheidsbevorderende eigenschappen kent!

Van Saffraan is bekend dat het bijdraagt aan een positieve gemoedstoestand. De saffraan die Vitakruid verwerkt heeft in dit product is het gepatenteerde hoogwaardige extract Affron®. Dit saffraan is vervaardigd uit 100% echte saffraan, van gecontroleerde Spaanse teelt, bevestigd door DNA testen. Door de speciale extractiemethode ontstaat een gestandariseerd extract van 3,5% Lepticrosalides. Dit complex bestaat uit de werkzame stoffen safranal, crocine en picrocrocine. Er is dan ook uitgebreid wetenschappelijk onderzoek gedaan waarbij het effect op de gemoedstoestand is gemeten. De dosering die nodig is voor een positief effect op de gemoedstoestand is 28mg Affron® per dag.

Affron® en lepticrosaliden® zijn geregistreerde handelsmerken van Pharmactive.

Suntheanine is een bijzonder krachtige rustgever op basis van L-Theanine. Suntheanine is een biologisch product met een snelle effectieve werking zonder bijwerkingen. Het in Suntheanine aanwezige aminozuur L-Theanine, ofwel gamma-ethylamino-L-glutaminezuur (ook wel gamma-glutamyl-ethylamide genoemd), wordt in de natuur voornamelijk aangetroffen in de theeplant. L-theanine is in de plant aanwezig als vrij aminozuur en vormt circa 50% van de totale hoeveelheid vrije aminozuren. De biosynthese uit glutaminezuur en ethylamine vindt plaats in de wortels van de plant, waarna het gevormde L-theanine wordt opgeslagen in de bladeren.

Suntheanine® is de gepatenteerde merknaam van Taiy

Extra informatie

De kracht van Vitakruid Saffraan & Suntheanine!

  • Effectieve en veilige rustbrenger!
  • 100% natuurlijk!
  • Bevat echte Saffraan!
  • Glutenvrij, lactosevrij!
  • Geschikt voor vegatariërs en veganisten!

Over Vitakruid

Gezondheid is het grootste goed. Vitakruid zet zich daarom in voor de ontwikkeling van hoogwaardige voedingssupplementen die u helpen uw gezondheid en vitaliteit te behouden. Vitakruid levert voedingssupplementen die aansluiten bij de orthomoleculaire praktijk. Het assortiment wordt voortdurend verbeterd op reactie van de nieuwste en wetenschappelijke inzichten. De producten moeten zich onderscheiden op basis van prijs, dosering, samenstelling, zuiverheid, opneembaarheid en gebruiksgemak.

Samenwerking met professionals

Vitakruid wil voor iedereen relevante kennis beschikbaar stellen. Hierbij ligt de focus op de ondersteuning van professionals die beroepsmatig andere mensen adviseren over natuurlijke en orthomoleculaire oplossingen. Hiervoor organiseert Vitakruid regelmatig kennisbijeenkomsten door het hele land. Kennis delen is bij uitstek de bron tot verbinden. Vitakruid werkt nauw samen met natuurartsen, chiropractoren, fysiotherapeuten, reumatologen en orthomoleculaire therapeuten , die onze producten op grote schaal inzetten. Als innovatief bedrijf voelen wij ons zeer betrokken bij allen die werkzaam zijn in de complementaire gezondheidszorg.

Kwaliteitscontrole

De productie en distributie van de Vitakruid producten gaan volgens de strenge HACCP eisen. Hierdoor wordt de kwaliteit van de producten gegarandeerd. Echter worden de producten ook geproduceerd en gedistribueerd onder de nog strengere GMP voorwaarden. GMP is de afkorting van Good Manufacturing Practice en is het allerhoogste waarborgingsysteem. Er wordt gelet op de duurzaamheid van de productie.


Inhoud

30 vegacaps

Ingrediënten

L-Theanine 98% (Suntheanine®), Saffraanextract (Affron® 3:1 extract), MCC (vulmiddel), magnesiumstearaat (anti-klontermiddel), HPMC (capsule).

Samenstelling per capsule

Essentiële stoffen Gewicht RI*
L-Theanine 98% (Suntheanine®) 100 mg **
Saffraanextract (Affron 3:1 extract) 28 mg **
- Waarvan 3,5% Lepticrosalides 1 mg

* Referentie-inname
** Geen RI vastgesteld
Z-Indexnummer: 16596773

Dosering en gebruik

Neem 1 capsule per dag, tenzij anders wordt voorgeschreven.

Contra-indicatie

Niet gebruiken bij  zwangerschap of borstvoeding.

Allergenendeclaratie

Dit product bevat geen gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen of conserveermiddelen. Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Bewaren

Afgesloten, donker en koel (niet in de koelkast). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.

Disclaimer

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een mens ziek wordt.

Beoordelingen (0)
Saffraan & Suntheanine heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Aanmelden nieuwsbrief!
Merken
Laatst bekeken items