opc_loader

Wensenlijst

Vitamine D3 (druppels)

14,80

Niet op voorraad!


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  0  items
Beschrijving

Vitamine D3 (druppels)

Handige en pure Vitamine D3 druppels voor optimale opneembaarheid!

Vitamine D is een onmisbare vitamine. Het is van groot belang voor onder andere het immuunsysteem en de opname van calcium en fosfor.

Extra informatie

Daarom Vitamine D!

Vitamine D draagt bij tot een normale werking van spieren en de instandhouding van normale botten. De Nederlandse Gezondheidsraad beveelt senioren en mensen met een donkere huidskleur aan extra vitamine D te gebruiken ter versterking van de botten. Verder draagt vitamine D bij aan de normale werking van het immuunsysteem.

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.


Inhoud

100ml

1 druppel bevat 200 IE ( 5 µg) vitamine D (100% ADH) opgelost in arachidis-olie (pindaolie).

Dosering

Eenmaal daags 2 druppels (400 I.E.) tenzij anders voorgeschreven Geschikt voor kinderen tot en met 4 jaar, vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven en voor personen van 60 jaar of ouder. Ouderen vanaf 70 jaar per dag 4 druppels. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Bewaren

Afgesloten, donker en koel (niet in koelkast). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Bijzonderheden

Raadpleeg vóór gebruik uw behandelend arts in geval van zwangerschap of borstvoeding. Gebruik dit product NIET bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Raadpleeg eerst een deskundige bij gebruik in combinatie met medicijnen die de calciumuitscheiding remmen en wanneer u Sarcoïdose (Besnier Boeck) heeft. Het is bij lang niet iedereen bekend dat het lichaam bij de omzetting van vitamine D veel magnesium verbruikt. Dit kan snel lijden tot een gebrek hieraan.

Disclaimer

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een mens ziek wordt.

Aanbevolen artikelen bij

Alternatieve artikelen bij

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items