opc_loader

Wensenlijst

Ontvang de inspirerende en leerzame nieuwsbrieven! | Geen spam | AVG compliant | Hoog gewaardeerd! Het is voor velen de enige nieuwsbrief waar halsreikend naar wordt uitgekeken!

Spotlight!
Nieuwe Artikelen!
29,95
275,00
24,50

Geheugenformule

Artikelnr: 1594
72,90 69,95


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
8717438691244
SKU:
VK1594
Voorraad
Voorraad:
  4  items
Beschrijving

Vitakruid Geheugenformule met Cognizin (vegacaps)

Ultramoderne geheugenformule voor als u het even niet meer weet!

Alweer helemaal naar de natuurvoedingswinkel gefietst om er vervolgens achter te komen dat uw boodschappenlijstje nog op de keukentafel ligt. Na uren en uren in de boeken toch weer een onvoldoende op dat belangrijke tentamen. Weer ontschiet u even de naam van die belangrijke klant. Of u weet wederom niet meer welk cadeautje nu voor welk kleinkind bestemd was. Exemplarische voorbeelden van momenten waarop het geheugen ons nog wel eens in de steek laat.

De geheugenformule, een voedingssupplement voor de momenten dat u het even niet meer weet. Een baanbrekende formule met de beste gepatenteerde nutriënten wereldwijd beschikbaar. Zo bevat de Geheugenformule van Vitakruid naast vitamine B12 en L-Theanine ook Cognizin®, een hoogwaardig gepatenteerd nutriënt op basis van ribose, pyrofosfaat, cytosine en choline. Daarnaast bevat het de gepatenteerde nutriënten Sharp PS 60p-IP®, een fosfatidylserine bron op basis van soja en Tetra SOD®, een innovatief nutriënt op basis van het microalgje Tetraselmis chui. Ook de aanwezigheid van Bacopin® op basis van de Bacopa monnieri is het vermelden waard. Dit violetgekleurde plantje is een rijke bron van antioxidanten. Allen zijn de absolute topextracten in hun eigen nutriotionele veld.

Extra informatie

De Geheugenformule is een internationale cocktail

Vitakruid schroomt niet om een wereldwijde zoektocht te ondernemen naar de beste gepatenteerde nutriënten beschikbaar. Daarom is de Geheugenformule een intercontinentale cocktail geworden van: een drupje Japan, een scheutje Israël, een vleugje Spanje, een teugje V.S. en een snufje uit eigen land. Stuk voor stuk afkomstig van gespecialiseerde bedrijven die reeds faam verworven hebben binnen een specifiek nutritioneel veld.

Concluderend

Een intercontinentale cocktail die het beste van de wereldwijde natuur verenigd in een capsule. De enige omschrijving die de Geheugenformule van Vitakruid past. Uitsluitend samengesteld uit de beste gepatenteerde nutriënten geproduceerd door award winnende en wetenschappelijk gesteunde instituten die al decennia lang faam verwerven binnen de orthomoleculaire voedingsleer. Een wijd inzetbaar voedingssupplement dat niet alleen voor de verouderende pensionaris van waarde is, maar zeker ook voor de blokkende student en alle psychisch hardwerkende bevolkingsgroepen daar tussenin. Bovendien is een combinatie van dermate veel hoogwaardige nutriënten in één product, tegen deze prijs, een unicum op de hedendaagse markt. De Geheugenformule van Vitakruid, voor als u het even niet meer weet.

Vitakruid wil altijd een stapje verder gaan in de bevordering van de gezondheid. De Geheugenformule is een product geworden dat deze visie onderstreept. Een totale geheugenformule die excelleert op kwaliteits- en prijsgebied

Enkele gezondheidseffecten B12 en Bacopa monnieri

 • Vitamine B12 is goed voor de gemoedstoestand, de leerprestatie, het concentratievermogen en het geheugen.
 • Vitamine B12 draagt bij aan hersen- en zenuwfuncties die betrokken zijn bij de redenatie/het beredeneervermogen en zorgt voor geestelijke energie.
 • Bacopa monnieri kan helpen de concentratie en het geheugen te verbeteren.
 • Bacopa monnieri bevat van nature veel antioxidanten. Antioxidanten helpen cellen en weefsels in het brein te beschermen tegen oxidatieve schade.

Synergie met Omega-3 vetzuren

De Geheugenformule en Omega-3 vetzuren werken samen in symbiose. Beide zullen niet alleen ondersteunend werken, maar door synergie elkaar versterken in het effect.

Suppletie met omega-3 vetzuren is onontbeerlijk binnen ons alledaagse voedingspatroon. We consumeren van huis uit vaak genoeg omega-6 vetzuren (plantaardige oliën en margarines), maar te weinig omega-3 (vette vis). Dit resulteert in een scheve vetzuurverhouding in ons lichaam met alle nadelige gevolgen van dien. Goede Omega-3 supplementen bevatten de omega-3 broertjes, EPA (Eicosapentaeenzuur) en DHA (Docosahexaeenzuur) bevat. Twee hoog meervoudig onverzadigde vetzuren met talloze gezondheidsbevorderende effecten. Zo zorgen de hoogwaardige omega-3 vetzuren voor het behoud van een gezonde hersenfunctie. Daarnaast spelen de aan visweefsel onttrokken vetzuren een rol in de oogfunctie, hartfunctie, bloedcirculatie, bloeddruk, vetmetabolisatie, aderfunctie en de triglyceridespiegel.  Bovendien zou de jonge telg extra profiteren van suppletie met deze geheugen lipiden. Tijdens de vroege levensjaren bieden omega-3 vetzuren namelijk ondersteuning voor de cognitie en leerfunctie.

De kracht van Vitakruid Geheugenformule!

 • Bevat antioxidanten!
 • Draagt bij aan hersen- en zenuwfuncties!
 • Goed voor de gemoedstoestand!
 • Goed voor de leerprestatie!
 • Goed voor het concentratievermogen!
 • Goed voor het geheugen!
 • Geschikt voor vegatariërs & veganisten!
 • Glutenvrij & lactosevrij!
 • Hoge prijs/kwaliteit verhouding!
 • Zorgt voor geestelijke energie!

Over Vitakruid

Gezondheid is het grootste goed. Vitakruid zet zich daarom in voor de ontwikkeling van hoogwaardige voedingssupplementen die u helpen uw gezondheid en vitaliteit te behouden. Vitakruid levert voedingssupplementen die aansluiten bij de orthomoleculaire praktijk. Het assortiment wordt voortdurend verbeterd op reactie van de nieuwste en wetenschappelijke inzichten. De producten moeten zich onderscheiden op basis van prijs, dosering, samenstelling, zuiverheid, opneembaarheid en gebruiksgemak.

Samenwerking met professionals

Vitakruid wil voor iedereen relevante kennis beschikbaar stellen. Hierbij ligt de focus op de ondersteuning van professionals die beroepsmatig andere mensen adviseren over natuurlijke en orthomoleculaire oplossingen. Hiervoor organiseert Vitakruid regelmatig kennisbijeenkomsten door het hele land. Kennis delen is bij uitstek de bron tot verbinden. Vitakruid werkt nauw samen met natuurartsen, chiropractoren, fysiotherapeuten, reumatologen en orthomoleculaire therapeuten , die onze producten op grote schaal inzetten. Als innovatief bedrijf voelen wij ons zeer betrokken bij allen die werkzaam zijn in de complementaire gezondheidszorg.

Kwaliteitscontrole

De productie en distributie van de Vitakruid producten gaan volgens de strenge HACCP eisen. Hierdoor wordt de kwaliteit van de producten gegarandeerd. Echter worden de producten ook geproduceerd en gedistribueerd onder de nog strengere GMP voorwaarden. GMP is de afkorting van Good Manufacturing Practice en is het allerhoogste waarborgingsysteem. Er wordt gelet op de duurzaamheid van de productie.


Inhoud

60 vegacaps

Ingrediënten

Citicoline (Cognizin®), Bacopa Monnieri extract (Bacopin®), vegetarische capsule, Fosfatidylserine (Sharp-PS®), Druivenpitextract (30% OPC), L-Theanine, Superoxidedismutase (Tetra SOD®), Vitamine B12 (Methylcobalamine).

Fosfatidylserine (Sharp PS) is afkomstig van soja.

Ingrediënten per standaard dagdosering (1 vegacap)

Essentiële stoffen Gewicht RI*
Citicoline (Cognizin®) 250 mg **
Bacopa Monnieri extract (Bacopin® 200 mg **
Fosfatidylserine (Sharp-PS®) 100 mg **
Druivenpitextract (30% OPC) 66,67 mg **
L-Theanine 50 mg **
Superoxidedismutase (Tetra SOD®) 5 mg **
Vitamine B12 (methylcobalamine) 2,5 μg 100%

Z-Indexnummer: 16655931
* Referentie-inname
** Geen RI vastgesteld

Dosering en gebruik

Neem 1 tot 2 maal daags 1 capsule tijdens een maaltijd met een glas water. De aanbevolen dosis niet overschrijden. Maximale dosis Citicoline 500 mg per dag en 250 mg per dosis.

Contra-indicatie

Geen.

Allergenendeclaratie

Dit product bevat geen: gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen.

Bewaren

Afgesloten, donker en koel (niet in de koelkast). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.

Disclaimer

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een mens ziek wordt.

Beoordelingen (0)
Geheugenformule heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Aanmelden nieuwsbrief!
Merken
Laatst bekeken items
72,90 69,95